Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Carnetul De Note Aplicatie Pentru Elevi

Carnetul De Note Aplicatie Pentru Elevi

0

 Carnetul De Note Aplicatie Pentru Elevi

În ziua de astăzi mai toți elevii au la dispoziție un smartphone. Astfel, pentru a îi ajută am decis să lansăm aplicația ”Carnetul de note”. Aceasta încearcă să înlocuiască clasicul ”carnet de note” cu o aplicație modernă HOLO disponibilă in Play Store pentru telefoanele cu Android 4.0+

 Aplicația te ajută în primul rând să notezi și să poți vedea ce note și absențe ai. În plus aceasta îți calculează media generală și te lasă să setezi nota de la purtare. Pentru că fiecare profil are materii diferite, aplicația permite adăugarea oricărui număr de materii și unei teze la orice materie.

Untitled

 Pentru că telefoanele moderne sunt mai mult decât un carnet digital, aplicația are și alte funcționalități precum:

  • Aflarea notelor pe care trebuie să le iei pentru a obține media x ( cu opțiunea de a simula în funcție de ce notă ai lua în teză)
  • Aflarea datelor în care trebuie să aduci scutire pentru a te menține sub limita maximă pe care o poți modifica tu din setări
  • Calculul optim pentru a reduce numărul absențelor sub 10
  • Calcularea notelor necesare pentru a obține o medie ( cu sau fără teză )
  • Calcularea mediei generale

 Aplicația este momentan într-o continuă evoluție și avem planificate mai multe funcționalități ca de exemplu: opțiunea de a observa într-un mod grafic evoluția notelor de-a lungul timpului. Un alt feature care va fi implementat va fi o secțiune în care poți adăuga și observa temele pe care le ai la diferite materii. Nu în ultimul rând se vor putea adăuga datele pentru teste/ teze/ diferite evenimente pentru fiecare materie.

Carnetul de note este o aplicatie gratuita.

google play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here