Acasă Stiri despre telefoane Cat costa in Romania HUAWEI Mate X pliabil?

Cat costa in Romania HUAWEI Mate X pliabil?

1

HUAWEI Mate X este telefonul pliabil cel mai scump de pana acum si il compar in primul rand cu Samsung Galaxy Fold. Spre bucuria noastra, ambele modele sunt in oferta magazinelor din Romania.

Pretul nu este pentru oricine, insa nu neaparat comerciantii sunt respunzatori pentru acest aspect. Probabil, Mate X este cel mai scump telefon mobil disponibil la ora actuala. Nu le includem aici pe cele exclusiviste, placate cu aur, diamante, etc.

Huawei Mate X

Il puteti deja cumpara, cei de la quickmobile il au in oferta. Pe langa pret, este o buna ocazie de a afla si cand incep livrarile in mod efectiv. Astfel, telefonul costa 11999.90 lei si in cazul in care il cumperi acum, ti se va livra incepand cu luna mai.

Daca facem un calcul rapid, aflam ca in euro, suma este de aproximativ 2500. Mult, probabil ca nu toata lumea si-l permite sau mai bine spus, cred ca-i vom putea numara pe degete pe cei ce au puterea financiara de a cumpara asa ceva. Ma refer la clientul de rand…

Samsung Galaxy Fold, principalul concurent al acestui Huawei, este si el disponibil in Romania. Costa mai “putin”, adica 9999 lei si livrarile vor incepe mai devreme, prin aprilie. Da, preturile vor mai scadea pentru aceste dispozitive, insa nu prea curand si nu prea mult.

Cred ca spre exemplu, un Huawei Mate X, nu va fi cu mult mai ieftin spre finalul acestui an, sub 10.000 lei in magazine, slabe sanse. Nici nu cred ca va fi o “explozie” de oferte pe olx sau pe alt gen de platforme asemanatoare.

Este un telefon ce ne ofera tehnologie 5G (modem Balong 5000), 8GB memorie RAM si 512GB capacitate stocare, plus procesor pe care deja il cunoastem. Este vorba despre Kirin 980. Desfacut, telefonul are un display de 8″ cu tehnologie OLED si rezolutie 2200 x 2480 pixeli. Pliat, dam de un AMOLED de 6.6″ si rezolutie 1148 x 2480 pixeli.

In cazul in care doriti sa-l cumparati, oferta este la quickmobile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.