Connect with us

Ce functie super utila ar urma sa primeasca browserul Samsung, cel putin asta sutin sursele, cele care au descoprit indicii care arata ca acest producator chiar intentioneaza sa integreze modelul de generare de limbaj OpenAI, ChatGPT, direct in browserul sau de internet, ceea ce ar putea reprezenta un salt semnificativ in experienta utilizatorului.

Dar sa stiti ca Samsung Internet Browser (pe mobil) este o aplicatie gratuit disponibila in Google Play, una extrem de apreciata de utilizatori. A fost descarcata de peste 5 miliarde de utilizatori si are o nota extrem de mare in magazinul de aplicatii, 4.8 din 5. In cazul in care nu stiti, poate fi instalata pe orice model de telefon, nu trebuie sa fie Samsung!

Aceasta caracteristica noua a fost descoperita dupa ce specialistii au examinat aplicatia, au facut-o prin procesul de “demontare APK”, este ca si cum ai deschide capota unei masini pentru a vedea ce se afla in interior si cum functioneaza. Asta le permite sa vada cum este construita o aplicatie si ce schimbari sau functii noi ar putea fi adaugate in viitor.

Ce functie super utila ar urma sa primeasca browserul Samsung

Chiar daca existenta acestor indicii nu garanteaza ca functia va fi efectiv implementata intr-o versiune viitoare a aplicatiei, sugereaza ca dezvoltatorii iau in considerare adaugarea acesteia. Si ar fi super intelresant si util ca ChatGPT sa poata rula direct intr-un browser sau sa faca parte din el!

Ce functie super utila ar urma sa primeasca browserul Samsung

Potrivit acestor indicii, Samsung ar putea sa adauge functia ChatGPT ca parte a setului sau de functii experimentale, denumit “Labs”. Daca aceasta functie va fi adaugata, utilizatorii ar putea sa foloseasca inteligenta artificiala avansata direct din browser, fara a fi nevoie sa acceseze site-ul oficial al aplicatiei dezvoltata de OpenAI.

Un posibil folos al acestei tehnologii de inteligenta artificiala in cadrul browserului ar putea fi generarea de rezumate pentru paginile web.

O caracteristica foarte utila, care ar permite utilizatorilor sa obtina o imagine de ansamblu a unei pagini web, fara a fi nevoie sa citeasca tot continutul. Trebuie mentionat ca, in ciuda acestor indicii, Samsung nu a facut niciun anunt oficial in acest sens.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!