baterie

Cea mai buna aplicatie de camera in 2018 din Google Play

Cea mai buna aplicatie de camera in 2018 din Google Play

Cea mai buna aplicatie de camera in 2018 din Google Play, este absolut gratuita si nu are reclame. In magazinul oficial de aplicatii Android, cred ca sunt sute de aplicatii de camera, insa in proportie de 90%, sunt inutilizabile, lansate acolo numai ca sa fie.

In cazul in care vreti ceva diferit fata de ceea ce aveti deja instalat acum pe telefonul vostru mobil, va recomand aceasta aplicatie, adica Open Camera.

Desigur, daca aveti un flagship cu specificatii si camera de top, puteti uita de aceasta aplicatie. Insa, sunt multe telefoane cu o aplicatie de camera saraca in optiuni si cu o interfata deloc atragatoare.

Cea mai buna aplicatie de camera in 2018 din Google Play

Aici intervine Open Camera, aplicatie care este destinata in primul rand telefoanelor mai slab dotate si celor care vor un mod PRO sau setari multiple. Merge instalata pe orice telefon mobil, nu aveti nevoie de root sau de altceva.

Nu am sesizat o imbunatatire drastica a filmelor sau a pozelor capturate cu ajutorul aplicatiei, setarile sunt mai multe si probabil ca astfel si rezultatele vor fi mai bune. Nu aveti nevoie de o aplicatie de galerie separata, Open Camera se foloseste de galeria deja prezenta pe telefon. Iata cum arata interfata aplicatiei de camera:

In cazul in care doriti sa o instalati pe telefon, o puteti face de AICI.