Acasă Stiri Android Si Noutati Cu Google Play? Oficial, Huawei Mate 30 lansare pe 16 septembrie

Cu Google Play? Oficial, Huawei Mate 30 lansare pe 16 septembrie

1

Huawei Mate 30 este o certitudine, stim deja asta, am vazut poze reale cu telefonul, cunoastem ca are un notch mare (din pacate) si nu mai ramane decat sa-l vedem in toata splendoarea sa. Probabil ca modelul PRO va fi cel mai bun Huawei de pana acum.

In mod oficial, avem si o data de lansare oficiala. Este vorba despre seria Huawei Mate 30, vor exista mai multe modele, ramane sa vedem ce si cum.

Insa, tot recent, au aparut informatii nu tocmai pe placul fanilor Huawei. Se zvoneste ca telefonul nu ar beneficia de serviciile Google, asta nu este deloc placut. Sunt numai zvonuri, insa unele ce pot parea si credibile, cunoastem deja toata povestea si scandalul dintre SUA si Huawei.

De curand, Huawei ne spunea ca nu are de gand sa lanseze aceasta serie cu alt sistem de operare si este exclus sa apara un Mate 30 cu Harmony OS. In 16 septembrie 2019 vom cunoaste seria Mate 30, evenimentul de prezentare va avea loc in Munchen, Germania.

Si avand in vedere tot scandalul care a avut loc in lunile precedente, cred ca noua serie este una extrem de asteptata. Chiar daca va fi lansata cu Android, Huawei trebuie sa fie atenta la anumite detalii si mai ales, la actualizarile pe care vor trebui sa le ofere! Ce se va intampla daca vor primi o interdictie?

husele pentru huawei mate 30 si mate 30 pro

In postarea oficiala pe care o vedeti mai sus, apare scris “We’re going full circle“, probabil se refera la camerele foto principale ale lui Mate 30 PRO, si mai exact la aspectul circular.

Intrebarea principala ramane. Va avea seria aceasta suport Google Play si Google Play Services? Daca nu, cu ce sistem de operare va veni si care sunt sansele acestui telefon in conditiile date?

Personal, sunt foarte curios sa aflu ce anume au integrat in acel notch de mari dimensiuni. Si toate acestea avand in vedere ca niciun model de top din 2019, nu mai are un astfel de design!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here