baterie

Ceasuri inteligente ieftine, promotie noua pe everbuying.net

Ceasuri inteligente ieftine, promotie noua pe everbuying.net

Ceasuri inteligente ieftine, promotie noua pe everbuying.net – Cei de la everbuying.net organizeaza in perioada aceasta o promotie ce are in prim plan cateva modele de ceasuri inteligente, cele mai accesibile modele avand preturi sub 100 de lei. Tot ei mi-au trimis si modelul GV08s, un unboxing al acestui model putand fi vazut aici.

La sfarsitul acestui articol veti gasi link direct catre intraga promotie ce cuprinde mai multe modele de ceasuri la preturi reduse.

100 de lei costa si modelul GV08s, model pe care eu l-am primit prin posta fara sa platesc nimic in plus, taxe sau TVA, model care face toti banii, asa cum vedeti si in materialul video.

fg

El este dotat cu slot pentru SIM, pentru card de memorie, radio FM, are un meniu complex si multe functii gen pedometru, reminder sedentarism, poate initia si prelua apeluri sau mesaje text, conexiune Bluetooth, ecran IPS OGS ce raspunde foarte bine la comenzi si se vede excelent in bataia soarelui, acumulatorul acestuia fiind de 500 mAh.
Modelul GV18 este asemanator cu ceasul de mai sus, acesta avand un pret de aproximativ 100 de lei, constructie metalica, NFC, Bluetooth, camera HD, calendar, calculator, slotSIM, pedometru, reminder sedentarism, suport cartele SIM si carduri de memorie, procesor MediaTEK si un acum ulator cu capacitatea de  450mAh.

iLepo400 este un model ceva mai scump (192 lei),dar acesta vine cu o curea din piele (modelele anterioare au curea din cauciuc) si un design mai elegant, avand avantajul de a fi compatibil cu sistemul de operare Android dar si cu IOS.

oo

Specificatiile tehnice ale acestui model sunt asemanatoare cu cele ale modelelor anterioare, acumulatorul avand o capacitate de 300 mAh, sincronizarea cu telefonul se efectueaza si in acest caz prin intermediul functiei Bluetooth.

LG128 este si el un model accesibil 33$ (132 lei) care arata destul de bine la exterior, la interior avand un procesor MTK6260 de la MediaTEK, conectivitate Bluetooth, ecran cu rezolutia 240×240 de tip IPS OGS, acumulator puternic de 550mAh care ar trebui sa asigure fara probleme o autonomie de 2-3 zile.

uu

Functiile raman si ele neschimbate fata de modelele anterioare, inregistrare audio, radio FM, slot pentru cartele SIM, comunicare cu telefonul via Bluetooth, pedometru (numara pasii parcursi) player video, functie alarma si nu in ultimul rand functia de baza, adica de ceas. Si acest model este compatibil cu IOS dar si cu Android, existand pentru el si alte aplicatii ce se pot descarca separat.

DZ09 este alt model accesibil, avand un pret de aproximativ 100 lei, model ce vine cu ecran de 1.56″de tip TFT HD LCD cu rezolutie 240×240 pixeli, acumulator de 380 mAh, clot SIM si card de memorie, conectivitate Bluetooth, funtie anti lost (gaseste telefonul pierdut pe o raza de 10 m) camera foto, functii multimedia.

ffff

Si el este dotat cu pedometru si poate analiza calitatea somnului, poate initia si primi apeluri sau mesaje scrise, are o memorie RAM de 128 MB si interna de 64 MB ce poate fi insa extinsa cu ajutorul unui card de memorie.

Intreaga oferta poate fi accesata AICI.