Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Review Aplicatia 9chat

Published

on

Review Aplicatia 9chat – Aplicatia a luat nastere in momentul in care administratorii de la 9gag au observat ca sectiunea comentariilor este prea mica pentru dorinta utilizatorilor de socializare astfel incat au creeat aceasta aplicatie de chat.
9chat asemenea lui 9gag a prins foarte rapid popularitate, aplicatia fiind utilizata de milioane de utilizatori in acelasi timp.

Aplicatia permite creearea unui profil cu fotografie, interese, inaltime, greutate, samd. ceea ce aduce putin cu o aplicatie de matrimoniale.

Aplicatia este impartita pe mai multe sectiuni:
Pagina principala care consta in cele mai populare topicuri (subiecte)
Grupuri unde gasim subectie impartite in functie de natura lor
Chat privat unde veti vedea mesajele voastre in privat cu ceilalti utilizatori.

Advertisement

Pagina principala a aplicatiei consta intr-un fereastra cu subiecte variate postate de utilizatori si accesibile oricui, de asemenea oricine poate intra in discutie pe subiectul respectiv.

Puteti de exemplu la pagina principala sa selectati subiecte exclusiv in limba romana, unde vor raspunde utilizatori romani. Grupul “Romania” numara in prezent 17.000 de utilizatori, in majoritate fete.

Topicurile sau supiectele pot fi postate sub forma de text, fotografie sau inregistrare video, ele vor fi accesibile de oricine este interesat de conversatie.

Advertisement

Va recomand un grup cel putin interesant numit “Girl Selfie NSFW” in care veti gasi poze ale unor fete foarte simpatice cu care puteti conversa.

Puteti sa descarcati aplicatia 9chat gratuit de aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171