Connect with us

Stiri despre telefoane

TikTok incepe sa stearga clipurile legate de dezinformarile schimbarilor climatice

Published

on

Recent, TikTok a anuntat ca isi actualizeaza liniile directoare ale comunitatii pentru a adauga noi politici privind inteligenta artificiala, dezinformarea despre clima, integritatea civila si electorala si restrictiile de varsta.

Si acum, aflam ca platforma va incepe sa stearga clipurile legate de dezinformarile schimbarilor climatice, toate cautarile de continut legate de clima vor fi directionate catre “informatii autorizate” obtinute in parteneriat cu Organizatia Natiunilor Unite (ONU). Cred ca este un aspect pozitiv…

Conform unei postari pe blog-ul lor,  noua politica presupune ca orice continut care “submineaza consensul stiintific bine stabilit” despre schimbarile climatice va fi eliminat de pe platforma. “Increderea si autenticitatea alimenteaza creativitatea TikTok – si credem ca avem un rol important de jucat in a incuraja discutiile informate despre clima pe platforma noastra“.

Advertisement

Dar sa nu uitam ca intre timp, mai multe tari au implementat diverse interdictii ale aplicatiei din cauza temerilor ca TikTok furnizeaza datele utilizatorilor guvernului chinez, iar un stat din SUA chiar a adoptat o interdictie privind descarcarea aplicatiei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171