Connect with us

Stiri despre telefoane

Cele mai urmărite filme și seriale în ianuarie 2024 conform justwatch

Published

on

Conform clasamentului oferit de JustWatch, “Societatea zăpezii” s-a clasat pe primul loc în topul filmelor, urmat de “Creatorul” și “Saltburn”.

În același timp, “Nu-ți port pică!” și “Asteroid City” ocupă locurile patru și cinci, respectiv, completând top cinci al celor mai populare filme în rândul spectatorilor români.

La categoria seriale, “Detectivii din California” ocupă prima poziție, fiind preferatul telespectatorilor, iar “Reacher” se află pe locul al doilea. “Deztrămarea iluziilor” și “Yellowstone”. Lista este rotunjită de “Ursul”, pe locul cinci.

Advertisement

Top 10 filme și seriale – ianuarie 2024

Filme:

 1. Societatea zăpezii
 2. Creatorul
 3. Saltburn
 4. Nu-ți port pică!
 5. Asteroid City
 6. Poarta Stelară
 7. Sisu
 8. Barbie
 9. Top Gun: Maverick
 10. Lasă lumea în urmă

Seriale:

 1. Detectivii din California
 2. Reacher
 3. Deștrămarea iluziilor
 4. Yellowstone
 5. Ursul
 6. Marry My Husband
 7. Viespile
 8. Turistul
 9. Berlin
 10. Echo

JustWatch își face clasamentele pentru streaming bazându-se pe activitatea utilizatorilor pe platforma sa. Aceasta include acțiuni precum clic pe o ofertă de streaming, adăugarea unui titlu la lista de vizionare și marcarea unui titlu ca ‘văzut’.

Datele reflectă preferințele și comportamentele de vizionare ale peste 40 de milioane de fani ai filmelor și serialelor TV pe lună care folosesc JustWatch. Clasamentele sunt actualizate zilnic, săptămânal și lunar pentru a arăta ultimele tendințe.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des