Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone (2a) se schimbă: interfața Glyph lipsește?

Published

on

Nothing, producătorul cu sediul în Londra, cunoscut pentru abordarea sa unică în aspectul telefoanelor mobile, pregătește lansarea unui nou model, Nothing Phone (2a).

Acesta va marca debutul companiei în segmentul de mijloc, dar fără a renunța la elementele de design care au definit brandul, cum ar fi panourile semi-transparente evidențiate în modelele anterioare, Phone (1) și Phone (2).

Acum, celebra sursa de incredere (OnLeaks) oferă o primă privire asupra designului panoului spate a telefonului. Randările Nothing Phone (2a) dezvăluie un panou reconfigurat, care se distinge clar de liniile anterioare ale companiei.

Advertisement

Interfața Glyph se pare ca lipsește

Nothing Phone (2a) se schimbă interfeța Glyph lipsește

Nothing Phone (2a) se schimbă interfeța Glyph lipsește

Panoul include două lentile de cameră proeminente și un element circular mare situat în partea superioară, diferit de linii circulare centrale prezente pe modelul Phone (2), deasupra componentei de încărcare wireless, care acum lipsește.

Un aspect remarcabil este absența interfeței Glyph, un element emblemă al designului Nothing, care nu este vizibil în aceste imagini.

Deși randările inițiale și imaginile anterioare sugerau prezența luminilor LED pe panoul posterior, acestea ar putea fi doar pentru unitățile de eșantionare pre-producție.

Se pare că Nothing a optat pentru unele compromisuri în acest nou model din gama de mijloc. Probabil așa vor reuși să scadă prețul telefonului.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des