Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Coduri Trucuri Si Ponturi Pentru POU

Coduri Trucuri Si Ponturi Pentru POU

2

POU este un joc la moda la ora actuala in care tu trebuie sa ai grija de acest animalut, extraterestru sau ce-o fi el in cel mai bun mod in care poti tu. Trebuie sa il hranesti, sa il speli, sa il imbraci, sa-i personalizezi aspectul sa incerci diferite tinute, palarii sau ochelari.

Dar ca la majoritatea jocurilor, unele companii sau unii utilizatori mai inflacarati dezvolta diferite aplicatii ce te ajuta sa trisezi sau sa treci peste si prin nivele cu mai multa usurinta. Nici pentru POU nu puteau sa lipseasca acest gen de aplicatii, Pou Game Tips and Cheats fiind una dintre cele mai bune disponibila pentru sistemul de operare Android, aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din magazinul oficial de aplicatii Google Play.

Coduri Trucuri Si Ponturi Pentru POU

unnamed

Pou este probabil cel mai popular joc Android acum și devine tot mai popular pe zi ce trece. Cu ajutorul aplicatiei puteti afla gratuit sfaturi, trucuri și un ghid pentru a vă ajuta să obțineți cat mai multe satisfactii  din acest joc extrem de captivant și de a va ajuta în cele din urmă să obțineți cel mai bun personaj Pou.

Untitled

Trebuie să aveți în vedere faptul că munca grea și dăruirea vor fi necesare în cazul în care doriți să treceti la nivelul următor, dar asta este exact ceea ce incearca acesta aplicatie gratuita să te învețe.

Aplicatia este GRATUITA.

.google play

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here