Digi Oriunde permite comunicarea gratuita* pe telefoanele mobile, intre utilizatorii care si-au creat, in prealabil, un cont. De asemenea permite abonatilor Digi Mobil sa initieze apeluri catre orice destinatie, la tarifele prevazute in cadrul abonamnetelor lor de telefonie mobile.

Daca esti client Digi Mobil:

 Cover art • Vorbesti nelimitat in retea (catre fix si mobil) si platesti pentru convorbiri catre alte retele fixe si mobile tarifele standard din cadrul abonamentului tau de telefonie. 
• Vorbesti catre retelele de telefonie fixa si mobila din Romania, cu cele mai mici tarife din piata.
• Daca utilizezi Digi Oriunde cand te afli in strainatate (te conectezi printr-o reţea WiFi, de exemplu), vei plati pentru apeluri tot atat cat platesti pentru cele pe care le initiezi din Romania. Serviciul este taxat la tarife interne!
• Daca te afli intr-o zona fara acoperire Digi Mobil, poti utiliza Digi Oriunde folosind o retea WiFi: iti conectezi telefonul la reteaua WiFi si poti suna oriunde in lume.
• Cand initiezi apelurile, cel apelat poate vizualiza numarul tau de telefon.

Digi Oriunde este compatibil cu sistemele de operare Android de tip 2.x si 4.x.

* Pentru limitarile aplicate in vederea evitarii situatiilor de frauda, abuz, etc., va rugam consultati politica de utilizare a serviciului.

qww

Puteti descarca aplicatia gratuita de aici:

[app]ro.rcsrds.digioriunde&feature[/app]

CITESTE SI:  Afla de cate ori a fost incarcata bateria telefonului

 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree