Acasă Tutoriale telefon Conectare rapida WhatsApp la PC sau Laptop cu Windows

Conectare rapida WhatsApp la PC sau Laptop cu Windows

2

Conectare rapida WhatsApp la calculator cu Windows – Whatsapp este o aplicatie descarcata de peste 5 miliarde de ori, cel putin acestea sunt statisticile din Google Play. O folosim zi de zi pe telefoanele noastre si ne bazam pe ea.

Uneori, avem nevoie de mai multa viteza sau de un display mai mare. Poate dorim sa incarcam rapid si sa trimitem anumite fisiere, unele stocate in memoria calculatorului cu Windows. Desi exista posibilitatea de a descarca WhatsApp pe PC, poate din diverse motive nu doriti sa faceti asta.

Conectare rapida WhatsApp la PC sau laptop cu Windows

Deschideti aplicatia instalata pe telefonul cu Android. In partea dreapta/sus veti vedea cele 3 puncte care reprezinta zona de setari si optiuni. Apasati pe ele. Mai departe, accesati “setari”. Langa pictograma cu numele vostru veti observa un cod QR.

Apasati si pe acesta. Urmeaza sa se deschida o fereastra asa cum vedeti in ultima captura de mai jos. Accesati “Scanati un cod”.

Pe un PC sau laptop cu Windows, acceati pagina oficiala whatsapp.com. Veti vedea in partea de sus un meniu si accesati “Whatsapp Web”.

Se deschide o pagina noua cu un cod QR (l-am ascuns din motive de securitate). Acel cod trebuie scanat cu camera telefonului, va arat mai jos cum sa faceti asta.

Acum, pe telefonul mobil (dupa ce ati apasat pe “scanati un cod” vi se va deschide o fereastra ce va folosi camera foto. Trebuie sa scanati acel cod QR care apare pe ecranul calculatorului. Dupa scanare, va aparea pe PC sau pe laptop contul vostru de WhatsApp si veti putea sa utilizati aplicatia pe Windows.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.