Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Cow Evolution Review

Published

on

De cateva zile imi omor timpul liber cu niste jocuri care le-am descoperit recent, unul dintre ele fiind Cow Evoution.
Cow Evolution este un joc de tipul “Clicker” adica principalul control fiind simplele atingeri pe ecran.  Jocul este unu simplu si stupid la prima vedere dar este “addictive” cel putin in cazu meu a fost, nu m-am putut oprii pana n-am gasit toate mutatiile posibile.

Jocul are la baza impresionantele si elegantele VACI iar tu tot ce trebuie sa faci este sa le multiplici si sa le imperechezi astfel incat sa obtii o vaca cat mai mare care sa produca cat mai multi bani.
Vacile cele mai mari vor produce cele mai mari gramezi de rahat (balegi) care se vor transpune in bani pe care iti veti investii pentru a continua imperecherile si pentru a obtine o noua specie.

Unitatea de baza cu care veti lucra este o vaca mica, 2 vaci mici vor produce una mare, normala iar de aici incepe nebunia. 2 vaci normale vor creea una cu 3 ochi samd. Veti ajunge sa produceti chiar si vaci continentale sau mondiale iar in nivele superioare ale jocului le veti vinde la martieni ! :))

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des