nofollow

Widget meteo, aplicatii pentru vreme – Un widget, este practic o scurtatura a unei aplicatii, sau calea rapida de a porni o aplicatie, asta in cazul telefoanelor si a tabletelor cu Android  – ca o explicatie pe intelesul tuturor. Pentru a o activa, este suficient sa intrati in meniu – aplicatii si sa selectati in partea de sus zona de widgeturi. Il alegeti pe care il doriti, apasati pe el si tineti apasat pana cand automat veti fi redirectionati catre ecranul principal. Cam asa se configureaza un widget si am tinut sa explic mai babeste deoarece am primit intrebari de genul “am descarcat un widget din Google Play dar nu imi apare nicaieri. Ce fac?” 

Poze Samsung S3 006 Widget meteo, aplicatii pentru vreme

Acum ca stiti cum sa instalati si sa confgurati un widget, am sa va prezint si cateva din zona meteo, widgeturi cu rol estetic si de informare cu privire la starea vremii actuala, prognoza pe cateva zile dar si diferite informatii de sistem direct pe home page.

Am sa vi-l prezint pe cel pe care il folosesc eu deoarece mi se pare cel mai ok si mai util si am sa va arat cum sa-l configurati corect. Exista si aplicatii ce au si widgeturi (ca in cazul de fata) sau aplicatii ce nu au disponibil si un widget.

CITESTE SI:  Aplicatia Volume P, destul de utila si interesanta

Galerie foto

Aplicatia se numeste “transparent clock&weather” si poate fi descarcata gratuit din Google Play. Mi se pare cea mai buna deoarece iti aduce pe ecranul de start cele multe informatii utile, de la starea vremii, presiunea atmosferica, fazele in care se afla Luna, viteza vantului, gradul de umiditate, prognoza pe urmatoarele 5 zile dar si date despre sistemul de operare: temperatura procesorului, viteza lui, memoria RAM disponibila, date despre memoria interna, etc. Acest widget poate fi setat in mai multe moduri, de la cel mai simplu ce nu ocupa mult loc pe ecran pana la cel mai complex care ofera toate informatiile de care aminteam mai devreme. Il instalati, deschideti zona de setari a aplicatiei din meniu, introduceti locatia pe care o doriti si apoi puteti seta parametrii pe care doriti sa-i afiseze.

Poti alege varianta pe care o doresti din meniu-aplicatii-zona de widgeturi sau tinand apasat cateva secunde pe ecranul de start.

1 COMENTARIU

  1. Buna seara,va rog frumos daca se poate sa-mi explicati si mie,ce pot face cu aplicatia „transparent clock&weather” pe care am descarcato pe telef.Huawei P8lite,nu-mi merge ora,tot timpul trebuie sa ma bag pe aplicatie sa-si revina la normal(ma refer numai la ora) cit nu folosesc telef.ora nu merge mai departe…(multumesc,astept raspuns)PS.intradevar aplicatia este Super OK,numai ora este o problema,nu-i la timp!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree