DISTRIBUIȚI

Cum Blochezi SMS-uri Si Apeluri Nedorite

Am primit mai multe intrebari referitoare la posibilitatea de a ascunde sau bloca anumite apeluri sau mesaje tip text pe un telefon ce ruleaza sistemul de operare Android.

Acest lucru se poate face numai cu ajutorul unor aplicatii gratuite pentru Android disponibile in Google Play. In magazinul de aplicatii oficial Android sunt o gramada de astfel de aplicatii, insa din pacate multe dintre ele nu se ridica la nivelul asteptarilor utilizatorului.

Din acest motiv, am sa va arat o aplicatie ce te ajuta sa blochezi SMS-uri sau apeluri pe care nu le doresti.

Call Blocker

Dupa parerea mea dar si a altor utilizatori este cea mai buna aplicatie de acest gen. In caz ca nu vrei sa fii deranjat de anumite persoane, prieteni, banci, amante sau sotii aplicatia Call Blocker este ideala !

Aplicatia iti protejeaza intimitatea si nu permite nimanui sa acceseze istoricul convorbirilor sau a mesajelor. Aveti posibilitatea de a selecta din propria agenda telefonica cine vreti sa va deranjeze sau nu, ori puteti creea propria lista “neagra” cu numere. In acest mod amanta nu te va putea suna cat timp esti cu sotia de mana sau invers, aplicatia interzicand acest lucru ! Si lista de exemple poate continua.

Puteti de asemenea printr-o simpla apasare sa stergeti lista de apeluri recente sau de SMS-uri primite.

CITESTE SI:  Orange, Vodafone si Telekom, cel mai ieftin Samsung S8 la abonament?

Cum procedezi:

Instalezi aplicatia, o pornesti, apoi daca doresti sa blochezi anumite apeluri telefonice selectezi Blocked Calls -> Blacklist, apoi ai posibilitatea de a selecta un numar din agenda, din lista de apeluri recente sau sa introduci tu un numar. Identic procedezi si pentru mesajele scrise.

ggg

Cel care te va apela va primi automat ton de ocupat iar tu nu vei fi instiintat ca acea persoana te-a sunat. Telefonul tau nu va afisa nicio informatie in acest sens, niciun apel ratat. Valabil si pentru SMS-uri.

Varianta gratuita a aplicatiei o poti descarca de AICI