Cum conectezi un telefon la un Smart TV pentru vizualizare pe YouTube

Cum conectezi un telefon la un Smart TV pentru vizualizare pe YouTube – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti transfera continutul YouTube de pe telefon sau o tableta pe un Smart TV, un tutorial simplu dar util celor ce inca nu au descoperit cum pot face acest lucru.

Este lesne de inteles ca pentru a face acest lucru trebuie sa aveti un televizor Smart conectat la aceeasi retea WiFi ca si telefonul sau tableta Android dar si IOS, procedura este destul de simpla asa cum veti vedea in cele ce urmeaza si este valabila indiferent de modelul telefonului/tabletei sau de sistemul de operare folosit.

Pentru a face transferul de continut rapid de pe telefon pe televizor prin WiFi, procedati in felul urmator:

Porniti pe telefon sau tableta aplicatia YouTube si va uitati dupa pictograma ce va arata ca televizorul a fost deja detectat:

Articolul continua dupa reclama:

111edtr6

CITESTE SI:  Cum dai like pe Facebook - steagul curcubeu, pride reaction flag

Dupa ce ati apasat pe pictograma, asteptati cateva secunde pana va va aparea un mesaj ca cel de mai jos (in functie de modelul televizorului)

222fgcxfezsdx

Asteptati pana cand conectarea se realizeaza cu succes:

333ghhc

Pentru a reda continutul direct pe televizor, apasati pe pictograma “Redati”

444fdgx

Continutul multimedia se va reda acum numai pe televizor si puteti inchide pe telefon sau pe tableta aplicatia YouTube si sa folositi in continuare telefonul pentru alte activitati sau chiar sa blocati ecranul. Aplicatia va rula in continuare in fundal pe telefon.

555tgrfc

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Samsung Galaxy S4 Lansare Oficiala

   Mult asteptatul telefon Samsung Galaxy S4 are o data de lansare...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *