Acasă Tutoriale telefon Cum descarc clipurile video de pe Facebook, telefon sau PC?

Cum descarc clipurile video de pe Facebook, telefon sau PC?

0

Cum descarc clipurile video de pe Facebook, telefon sau PC? Pe calculator, este destul de simplu sa faci asta, pentru telefoanele mobile cu Android, am sa va las la finalul acestui scurt tutorial un link catre aplicatiile din Google Play care sustin ca pot face asta pentru voi.

Facebook este un loc in care gasim o gramada de filme mai mult sau mai putin interesante, trebuie sa recunoastem ca de multe ori am vrut sa descarcam unul dintre ele pe PC sau pe telefon, insa cu toate ca am cautat un buton sau o modalitate de descarcare, nu am gasit asa ceva.

Acum, pe telefonul mobil, sunt disponibile urmatoarele optiuni (in afara de cele principale: Like, Comenteaza si Distribuie):

Daca deschidem fix acelasi clip pe un calculator, interfata arata in felul urmator (cam aceleasi optiuni):

Insa, iata cat de rapid putem transfera de pe Facebook pe calculatorul nostru acest filmulte ales la intamplare sau oricare alt clip!

In browser, cautam adresa web care corespunde cu acest clip video, acum avem varianta intreaga si este ceva de genul:

Observam cei 3 de www (World Wide Web) si tot ce trebuie sa facem este sa stergem numai cei 3 www si sa punem in locul lor litera “m”, de la mobile. Astfel, pe calculator ni se va deschide varianta mobila de Facebook:

Dupa ce am inlocuit www cu m, apasam tasta “Enter” si rezultatul va fi acesta:

Apasam acum butonul “PLAY” si vom descoperi ca a aparut pictograma pe care o vom apasa si vom descarca rapid pe PC acest clip sau oricare altul – insa numai dupa ce apasam pe play si filmul ruleaza! Exista asa cum vedem mai sus si varianta “Salveaza postarea”, insa asta nu inseamna ca vei descarca un anumit clip.

Asta este tot, clipul se va descarca pe PC. Pe un telefon mobil cu Android, incearca una din aplicatiile de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here