Acasă Stiri Android Si Noutati Cum descarcam videourile preferate de pe Facebook?

Cum descarcam videourile preferate de pe Facebook?

2

Am vazut deja in acest articol cum sa descarcam simplu videouri de pe Youtube, dar sa zicem ca am vazut un clip amuzant pe Facebook si vreau sa il descarc, cum fac?
Pai simplu, vom folosi o aplicatie disponibila gratuit in Google Play, si anume MyVideoDownloader for Facebook , numele e foarte sugestiv, ne dam seama imediat pentru ce a fost conceputa aceasta aplicatie.
Procedura de descarcare este chiar foarte simpla, mai intai descarcam aplicatia si o instalam. Rulam aplicatia, vom apasa pe Log In si ne vom conecta in aplicatie cu ajutorul contului de Facebook.

descărcare


Deschidem meniul disponibil in staga ecranului printr-un Swipe si selectam News Feed


Screenshot_2015-12-31-06-11-48
Aici si vom derula prin News Feed in cautarea videoclipului, atunci cand l-am gasit este foarte simplu, doar apasam pe sageata din dreptul videoclipului si aici avem mai multe obtiuni:
Play – pentru a reda videoclipul
Save – pentru a salva videoclipul in rubrica Clipurile Mele,
Share – distribuire
Link – pentru a copia adrea web a videoclipului
Download – pentru a descarca videoclipul.

MyVideoDownloader download

De asemenea, avem si o fereastra cu setari, in care putem determina calitatea videoclipurilor pe cale le descarcam/vizualizam
Screenshot_2015-12-31-18-33-11Desigur, avem mai multe sectiuni in meniu, ca Explorer – este un browser prin care puteti intra pe Facebook, My Videos – aici gasim viseoclipurile salvate, Friends – cautam videoclipuri postate/distribuite de catre un prieten, Pages – cautam videoclipurile de pe o pagina, Groups – cautam videoclipuri dintr-un grup.
Ce-as putea spune, este o aplicatie care face ceea ce trebuie sa faca.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here