baterie

Cum Descarci Aplicatii Android Din Google Play

Cum Descarci Aplicatii Android Din Google Play

Probabil ca multi dintre cei ce vor citi titlul acestui articol vor spune ca este un lucru simplu si usor sa descarci aplicatii din magazinul oficial Android.Insa cu siguranta sunt si multi utilizatori noi de telefoane si tablete Android ce nu stiu sa seteze un cont de Google Play pentru a descarca aplicatii, acest tutorial fiind pentru ei.

Cum Descarci Aplicatii Android Din Google Play

1.Trebuie bineinteles sa detii un telefon sau o tableta cu Android deoarece nu poti instala o aplicatie ce ruleaza pe Apple sau alt sistem de operare, acestea nefiind compatibile intre ele.

2.Apoi trebuie sa configurati un cont nou Google, apasand butonul Obtineti Un Cont

3.Mai departe aveti nevoie de o adresa de mail cu terminatia Gmail pe care o alegeti dupa bunul plac.

4.Aveti si optiunea sa va setati un cont Google +, o retea de socializare de la Google.

5.Mai departe finalizati creartea contului avand si posibilitatea de a activa sau nu istoricul web.

6.Apoi daca doriti sa descarcati si aplicatii ce nu sunt gratuite va trebui sa activati achizitiile introducand toate datele cardului vostru de credit sau debit  si cateva din datele personale.Numar de telefon, adresa, etc.

7.Puteti decide daca doriti sa utilizati contul Google pentru a crea copii de rezerva aplicatii, setari sau alte date personale.

8.Aveti optiunea de a utiliza locatia Google pentru a ajuta aplicatiile sa determine pozitia voastra exacta.

9.Dupa ce ati terminat setarile de mai sus puteti incepe sa folositi aplicatia Google Play si sa descarcati jocuri, aplicatii etc, accesand pictograma Google Play.
10.Asa arata pagina de start a magazinului de aplicatii Google Play.

11.Aveti pe categorii aranjate toate fisierele de care aveti novoie: jocuri, divertisment, comunicare, multimedia, etc iar selectand una dintre ele ajungeti la meniul urmator care arata cam asa:

12.Apoi alegeti  aplicatia pe care doriti sa o instalati fie ca este gratuita sau nu apasand pe iconita respectiva, aplicatia urmand sa se descarce si sa se instaleze automat.

13.Dupa ce aplicatia sau jocul pe care l-ati descarcat s-a instalat puteti naviga in meniul tabletei cautand pictograma corespunzatoare si puteti incepe sa folositi fisierul descarcat.