baterie

Cum Faci Root Cu SRS Root Pe Android

Cum Faci Root Cu SRS Root Pe Android

Pe piata au aparut mai multe programe cu care poti face root pe mai multe tipuri de telefoane sau tablete cu sistemul de operare Android.Insa din pacate nu exista niciun program cu care poti face root pentru absolut toate modelele de dispozitive pe piata, probabil trebuie sa mai asteptam pana apare un program de root universal.

Cum si aici pe www.androidro.ro am prezentat cateva dintre aceste programe care au sau nu rata de succes, a venit randul acum altui programel de acest gen care se lauda cu o rata de succes de 48,5%.Cu ajutorul lui veti putea roota diferite telefoane sau tablete are unor producatori celebri sau mai putin.Dintre modelele rootate cu succes as aminti cateva: Samsung Galaxy S2 , S3, Note1,  Note2, HTC Sensation, modele Lenovo, Huawei,Panasonic, Motorola dar si modele Allview .

Pentru cei ce au cumparat de curand primul lor dispozitiv Android si tot aud in stanga si in dreapta cuvantul root dar nu stiu cu ce sa-l asocieze fac o mica descriere in cele ce urmeaza a ceea ce inseamna root.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cum Faci Root Cu SRS Root Pe Android

Pentru inceput descarcati aplicatia de aici:

Apoi instalati aplicatia pe calculator si deschideti-o, ea va trebui sa arate asa:

In fereastra ce va apare aveti descrisi pasii pe care trebuie sa-i urmati in continuare, adica:

Activati optiunea USB debugging din setari.

Activati tot din meniul setari unknown sources.

Conectati tableta/telefonul la calculator prin intermediul cablului USB asigurindu-va in realabil ca aveti bateria incarcata si driverii ADB instalati corect.

Alegeti una dintre metodele dorite din stanga ecranului (Root Device-All Metods sau Root Device-Smart Root)

Asteptati finalizarea procedurii urmarind instructiunile de pe ecranul telefonului si al calculatorului.

Daca operatiunea nu se desfasoara cu succes deconectati telefonul de la calculator si reporniti-l!

O optiune binevenita a programului este cea care va permite sa faceti UnRoot si sa aduceti dispozitivul in starea initiala!

Programul va anunta si ca odata ce veti roota telefonul / tableta este posibil sa pierdeti garantia aparatului si ca nu este responsabil asupra niciunei defectiuni ce poate interveni ca urmare a folosirii lui.