Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Allview A6 Quad

Cum Faci Root Pe Allview A6 Quad

11
nofollow

Cum Faci Root Pe Allview A6 Quad

Allview A6 Quad este un telefon quad core lansat de catre firma Allview in iunie 2014 si principalele sale specificatii ar fi urmatoarele: Qualcomm MSM8212, 1,2 GHz Quad Core ca si procesor, Adreno 305 GPU, ecran de 4 inci de tip ips LCD, 512 RAm si 4GB stocare interna.

Daca vrei sa-i faci root lui Allview A6 Quad pentru a instala un CWM custom, o alta versiune a sistemului de operare, pentru a sterge aplicatii de sistem ce nu pot fi dezinstalate decat cu root sau pentru a instala si folosi aplicatii ce necesita drept de admin istrator urmareste tutorialul de mai jos.

Atentie, este posibil sa pierdeti garantia telefonului daca alegeti sa-i faceti roo.

1 – Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50% si optiunea USB debugging activata. Pentru a activa aceata optiune intra in meniul setari – optiuni dezvoltator.

2 – Driverii sa fie instalati corect pe computer. In general daca vei cupla cablul USB la computer cu optiunea USB Debugging activata driverii se instaleaza automat.

3 – Aplicatia pe care o vom folosi este VRoot V1.7.0 si este adresata modelelor cu Android 4.4 sau 4.3

4 – Descarca aplicatia de AICI si instaleaz-0 pe computer.

tt Cum Faci Root Pe Allview A6 Quad

5 – Mai departe, pasii sunt simplii, aplicatia avand un meniu usor si intuitiv.

 

6- Dupa ce instalati aplicatia, apasati pe butonul ROOT si asteptati ca procedura sa se finalizeze, telefonul repornind singur.

tt Cum Faci Root Pe Allview A6 Quad

7 – Intrati acum in Google Play si instalati aplicatia SuperSU. Telefonul este acum rootat !

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

11 COMENTARII

  1. Merge super pe Allview A6 quad dar sa nu uitati sa setati atunci cand il conectati la Pc pe functia de tranfer date si nu incrcare telefon.Multumesc mult pentru acesta idee.

  2. Pentru userul “zone”: daca nu ai activa optiunea “Optiuni dezvoltator” in Setup, inainte de Despre telefon, atunci intri in Despre telefon, si faci click de mai multe ori (de vreo 6 ori, parca, dar te anunta sistemul) pe Numarul versiunii… O sa apara mesajul ca Esti dezvoltator, si o sa fie vizibila si optiunea de care vorbeam mai sus. Acum in Optiuni dezvoltator poti activa Depanare USB (USB Debugging).
    Si inca ceva, puteti folosi cu succes (eu asa am facut prin iunie, cand nu gaseam sau nu mergeau alte metode de root) Root Genius care nu e in chineza. Situl oficial: http://www.shuame.com/en/root/?rootjl_client

  3. Am si eu o problema. Am activat USB Debugging, apare in slide-ul din partea de sus. Am instalat si aplicatia, am ajuns pana la pasul in care scrie connect, si imi spune ca usb debugging nu este activat, sau imi da o eroare “fail and retry”. Va rog daca stiti o solutie, ajutati-ma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here