LG E440 Optimus L4 II este o varianta imbunatatita a primului LG L4, varianta ce a fost lansata in luna iulie 2013. Este prezent si acum in oferta magazinelor online, la eMag avand un pret de 369.99 lei.

Telefonul este dotat cu un ecran de 3.8 ” de tip IPS LCD, 4 GB memorie stocare, 512 MB RAM, camera de 3.15 MP, procesor MediaTEK 6575 si o baterie de 1700 mAh.

Daca vrei sa beneficiezi de avantajele pe care ti le ofera accesul root, urmareste tutorialul de mai jos.

Cum Faci Root Pe LG E440 Optimus L4 II

– Trebuie sa stii ca exista posibilitatea de a pierde garantia telefonului daca-i faci root. Atentie si la ce fisiere sau aplicatii stergeti dupa ce aveti acces root.

– Nu folositi acest tutorial pe alt model LG sau alta firma.

– Descarcati Driverii USB de AICI si programul cu care vei face ROOT de AICI.

– Activati pe telefon optiunea USB Debugging ce poate fi gasita in setari-optiuni dezvoltator.

– Daca in meniul telefonului nu gasiti ramura Optiuni Dezvoltator o puteti activa foarte simplu intrand in meniu-setari-despre telefon si apasand de 7 ori pe build number.

– Instalati si porniti aplicatia descarcata anterior.

– Conectati telefonul la computer prin intermediul cablului USB si asteptati ca telefonul sa fie recunoscut de catre aplicatie.

Untitled56 Cum Faci Root Pe LG E440 Optimus L4 II

– Cand telefonul a fost detectat si recunoscut de catre aplicatie, puteti apasa butonul verde pe care scrie ROOT.

ed1 Cum Faci Root Pe LG E440 Optimus L4 II

 – Procedura va porni automat si va dura cateva secunde. Veti fi instiintat daca totul a decurs normal. Telefonul va reporni apoi automat si va fi rootat.

– Aplicatia iti da posibilitatea sa faci si unroot daca doresti. Pentru a face asta, porneste aplicatia, conecteaza telefonul si apasa pe butonul UNROOT.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord