Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

LG Nexus 5 continua seria Nexus lansata de Google in 2011, Nexus 5 fiind un terminal lansat la sfarsitul anului 2014. Specificatiile sale tehnice includ un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core la 2260 MHz, un ecran de 5 inci True HD IPS+ cu rezolutie FullHD, 2 GB RAM si 16 GB stocare interna, camera foto de 8 MP, fiind primul telefon ce a rulat Android  v4.4 (KitKat).

Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

Daca detii acest model de telefon Android si vrei sa beneficiezi de avantajele pe care le ai de indata ce-i faci root, urmareste tutorialul de mai jos.

– Asigura-te pentru inceput ca detii telefonul LG Nexus 5, nu alt model deoarece procedura de rootare difera de la un model la altul.

-Bateria tabletei trebuie sa fie incarcata cel putin 50 % din motive de siguranta.

-Retineti ca de cele mai multe ori problemele nu apar atunci cand rootezi dispozitivul ci atunci cand intervii fara sa stii asupra sistemului de operare. Atentie deci la ce fisiere si aplicatii stergeti in caz ca doriti sa faceti acest lucru.

Fisiere necesare :
1. Driveri – Descarca De AICI – Instaleaza-i numai in caz ca este nevoie.

2. Fisier ROOT – Descarca De AICI

– Pentru inceput, trebuie sa activezi optiunea USB Debugging intrand in meniu->setari->optiuni dezvoltator si bifand USB Debugging. Daca in meniu nu gasesti “optiuni dezvoltator” apasa de 7 ori repetat pe Build Number din meniu->setari->despre telefon.

fr Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

– Dezarhiveaza fisierul descarcat la pasul nr. 2 intr-un folder pe deskTOP-ul calculatorului.

Untitled Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

– Opreste telefonul si reporneste-l in modul bootloader apasand concomitent tastele volum jos si power.

– Conecteaza telefonul la computer prin intermediul cablului USB, apoi pe calculator navigheaza acolo unde ai extras continutul arhivei descarcate la pasul numarul 2, selecteaza si lanseaza root-windows.bat

Untitled Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

Untitled Cum Faci Root Pe LG Nexus 5 D821

-Urmeaza acum instructiunile ce apar pe ecranul calculatorului, la final acesta va reporni automat rootat !

-Atentie, in caz ca nu aveti bootloader-ul deblocat este posibil sa pierdeti toate datele de pe telefon (poze, filme, aplicatii) acesta repornind la versiunea din fabrica.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord