Acasă Tutoriale root telefon Android Cum Faci Root Pe Motorola XT1033 Moto G

Cum Faci Root Pe Motorola XT1033 Moto G

0

Motorola XT1033 Moto G este varianta dual sim a modelului 1032 si este un model recent lansat, in 2014, oferind specificatii tehnice medii, dar ok pentru pretul (999 lei) pe care il are acest smartphone.

Moto G are un ecran HD IPS de 4.5 inci, un procesor de tip Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core ce ruleaza la o fercventa de 1200 MHz, camera de 5 MP capabila sa filmeze 720p@30fps si vine cu 8 sau 16 GB memorie de stocare interna si 1 GB memorie RAM.

Pentru a face root pe Motorola XT1033 Moto G, urmareste tutorialul de mai jos.

Cum Faci Root Pe Motorola XT1033 Moto G

-Tutorial de root valabil numai pentru modelul XT1033, nu incercati pe niciun alt model sau tableta cu Android. De asemenea, garantia o veti pierde de indata ce ati rootat acest telefon.

Deblocare bootloader si root pe Motorola XT1033 Moto G:

-Asigurat-va mai intai ca telefonul are nivelul bateriei minim 50%

-Descarcati de AICI fisierul pe care il vei folosi pentru a face root.

-Dezarhivati arhiva descarcata anterior intr-un folder pe desktopul calculatorului.

-Puneti telefonul in modul bootloader procedand in felul urmator: Opriti telefonul si reporniti-l apasand concomitent tastele power si volum jos.

-Conectati telefonul la calculator.

-Deschideti folderul ce contine fisierele descarcate anterior si din interiorul sau lansati comanda “superboot-windows.bat” in modul administrator exact ca in imaginea de mai jos.

Untitled Cum Faci Root Pe Motorola XT1033 Moto G

-Asteptati ca telefonul sa se rooteze automat !

-Telefonul va reporni cu aplicatia SuperUser instalata.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here