Cum Faci ROOT Pe Samsung Galaxy S Duos S7562

94

Samsung Galaxy S Duos S 7562 este un terminal Android dual sim lansat in luna septembrie 2012 ce inca se bucura de succes fiind in TOPul vanzarilor la eMag. Este un smartphone cu un procesor Qualcomm MSM7227A Snapdragon la 1 GHz de tip Cortex-A5, ecran cu diagonala de 4.0 inch de tip TFT cu rezolutia de 480 x 800 pixeli (233 ppi), ruleaza un Android 4.0 Ice Cream Sandwich si are o camera principala de 5 MP.

Daca vrei sa-l rootezi pentru a instala versiuni de Android neoficiale, sa-i stergi aplicatii de sistem, sa-i faci overclock , etc urmareste tutorialul de mai jos (este posibila pierderea garantiei telefonului

Cum Faci ROOT Pe Samsung Galaxy S Duos S7562

1- Asigura-te ca modelul telefonului este s 7562 si nu altul – poti face asta intrand in menu, settings, about phone – in caz contrar oreste-te aici.

2- Bateria telefonului este incarcata suficient (peste 70% )

3- Driverii Samsung sunt instalati corect ( daca nu s-au instalat automat, ii poti descarca de AICI )

4- Descarcati fisierele necesare de AICI undeva pe desktop-ul calculatorului.

5- Opriti telefonul, scoateti bateria pentru cateva secunde apoi conectati bateria la aparat dar nu-l porniti.

6- Porniti telefonul in modul download apasand tastele volum sus / home / power pana pe ecran apare un mesaj de avertizare ca cel de jos, apoi apasat inca o data tasta volum sus.

1

7- In interiorul arhivei descarcate mai devreme exista si programul Odin pe care va trebui sa-l porniti pe calculator.

8- Porniti Odin, conectati cablul USB la telefon, asteptati pana ce se instaleaza driverii suplimentari si telefonul este recunoscut de Odin 

9- Asigurati-va ca sunt bifate numai casutele Auto Reboot si F.reset Time exact ca in imaginea de mai jos.

Untitled

10- Apasati butonul PDA (in Odin) si selectati fisierul recovery.tar (nu dezarhivati) din arhiva descarcata mai devreme.

11- Apoi apasati butonul start si asteptati ca Odin sa finalizeze procedura ce poate dura cateva minute.

12- Cand Odin a terminat de instalat veti vedea mesajul PASS aparand si telefonul va reporni automat si imediat dupa ce acesta vibreaza inlaturati bateria, asteptati cca. 2 minute apoi reporniti-l.

Telefonul este rootat. Puteti verifica asta accesand acest tutorial.

Androidro.ro nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi

CITESTE SI:  Tutorial - incarcare wireless pe orice telefon cu Android

1 COMENTARIU

  1. Salut, as vrea sa stiu daca acest android este oficial pt modelul asta, sau macar daca se intampina niscavai buguri, sau lag daca are?
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord