Cum Faci Root Pe Tableta Quicktab Q721

20

Cum Faci Root Pe Tableta Quicktab Q721

Tableta Quicktab Q721 este una dintre cele mai ieftine tablete disponibile in Romania, pretul ei fiind sub pragul de 200 de lei. Motiv pentru care ma gandesc ca este o tableta ce este in posesia multora ce vor sa-i faca root pentru a-i mari performantele.

Atentie, este posibil sa pierdeti garantia tabletei, o faceti pe propria raspundere.

Tableta Quicktab Q721 are un procesor RockChip dual core la 1.2 GHz si pentru a o roota vom folosi programul TP sparkyRoot pe care il descarcati de AICI.

Dezarhivati arhiva descarcata intr-un folder pe computer.

Conectati tableta la calculator prin intermediul cablului USB asigurandu-va in prealabil ca ati activat optiunea USB Debugging din meniu-setari-optiuni dezvoltator si ca aveti driverii instalati.

Lansati acum TPSparkyRoot.bat 

Daca totul este ok va trebui sa vedeti ceva de genul:

kjuyio;oykjr Cum Faci Root Pe Tableta Quicktab Q721

Continuati conform instructiunilor ce va apar: Apasati tasta enter de pe computer si asteptati ca tableta sa se rooteze si sa reporneasca automat.

09834nuqfh;'DCHGIUPQW39R8 Cum Faci Root Pe Tableta Quicktab Q721

Daca este necesar, actualizati din Google Play aplicatia Superuser ce s-a instaleaza automat cand ati rootat tableta Quicktab Q721.

2 COMENTARII

  1. Salut. Am incercat sa fac “root” si apare mereu mesajul”error:device not found”. Atunci cand conectez tableta la comp imi apare de asemenea mesajul ca nu s-a instalat corect , ca nu gaseste driver-ul pentru Quicktab Q721. Multumesc anticipat pentru eventuale solutii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord