Acasă ROOT Allview Cum faci root pe telefonul Allview A5 Easy

Cum faci root pe telefonul Allview A5 Easy

25
nofollow

Cum faci root pe telefonul Allview A5 Easy – Am sa va arat in continuare cum puteti face root pe telefonul Allview A5 Easy ce ruleaza Android Lollipop. Procedura nu va implica utilizarea unui computer deoarece vom folosi o aplicatie ce se va descaraca direct pe telefon in format apk.

Insa, trebuie sa stiti ca puteti pierde garantia telefonului daca faceti root, urmati tutorialul pe propria raspundere! Totusi, veti putea aduce telefonul la starea initiala deoarece aceasta aplicatie are si posibilitatea de a face unroot.

Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%, procedura se desfasoara direct pe telefon si dureaza cateva minute!

Veti folosi aplicatia kingroot (nu kingoroot) aplicatie ce poate fi descarcata de pe site-ul oficial al aplicatiei in format apk. Dupa ce o descarcati, o instalati pe telefon dar  in prealabil trebuie activata “surse necunoscute” din meniul telefonului.

Dupa ce o descarcati si instalati, porniti aplicatia apoi apasati “try to root”

root allview a5 easy Cum faci root pe telefonul Allview A5 Easy

Mai jos: prima captura reprezinta procesul de rootare, a doua captura dovada ca acest telefon s-a rootat cu succes si in ultima captura se poate vedea cum puteti renunta la drepturile de administrator (root)

rt6ds Cum faci root pe telefonul Allview A5 Easy

25 COMENTARII

 1. Tocmai ce mi-am facut root pe allview v1 viper e cu aplicatia asta. Am avut si inainte sa ii fac update la 5.0 dar cu kingoroot. Am incercat sa fac iar cu kingo dar nu am reusit si am intrat pe androidro ca sa vad cum sta treaba cu 5.0 :)). Multumesc

 2. Dupa ce am facut root cu kingroot, deja apar probleme. Nu mi-a instalat supersu, asa ca l-am instalat eu, doar ca imi spune sa fac o actualizare, dar nu merge. Am vrut sa folosesc o aplicatie care are nevoie de root, dar imi spune ca nu a primit permisiunea, cu toate ca eu am aprobat-o… Am dezinstalat bloatwareul cu aplicatia kingroot..

 3. “Root Failed” 🙁
  A5_Easy_SV17.0, KingRoot V4.5.2
  Observatie: in primul screenshot la model zice “A5_”, pe cand la mine apare “A5_Easy”.
  Cosmin, poti sa ne spui ce versiune de firmware folosesti?

 4. Cu ce varianta de KingRoot merge? Eu le-am incercat pe toate fara niciun rezultat.Poate cineva ne poate da o alternativa de root sau cel care a reusit sa explice mai detaliat.

 5. balarii, inca nu merge root pe telefonul asta, ALLVIEW A5 Easy, incercati sa luati legatura cu serviciul suport de la ALLVIEW , poate ca va ajuta daca sunt bineintentionati

 6. Salut. Ma poti ajuta cu un link pentru un recovery CWM sau TWRP pentru modelul acesta de telefon? Am tot cautat pe net dar nu gases pentru el pe net. Si cu site-urile de prin china nu ma descurc.

 7. A reusit cineva sa faca root la modelul asta? Vroiam sa incerc ceva ce am citit la alte telefoane cu instalare su.zip din custom recovery cu ajutorul SP flash tools dar mi-e frica sa nu stic telefonul. O zi buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here