Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Telefonul UTOK 400D

Cum Faci Root Pe Telefonul UTOK 400D

6

Cum Faci Root Pe Telefonul UTOK 400D

UTOK 400D este un telefon ieftin lansat probabil pentru a satisface nevoile celor ce prefera un terminal cu ecran mic, practic si ieftin. Procesorul este asa cum ne inchipuiam un MediaTek, o solutie ieftina dar destul de performanta, procesor ce lucreaza la 1.3 GHz si este de tip dual core.

Alte specificatii mai includ un display TFT de 4 inci, 512 RAM, 4 GB spatiu de stocare, camera foto cu senzor de 5 MP si o baterie de 1700 mAh de tip Li-Io.

Cum Faci Root Pe Telefonul UTOK 400D

Pentru a obtine drepturi de administrator pe acest model de telefon urmareste tutorialul de mai jos. Retine ca tutorialul este valabil numai pentru modelul UTOK 400D si nu trebuie folosit pe niciun alt model de telefon sau tableta Android.

-Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata minim 50% si driverii instalati pe Windows.

-Procedura este destul de simpla si dureaza cateva minute.

Fisiere necesare:

– Driveri pe care-i descarci de AICI

– Program Root Descarca

– Dezarhiveaza fisierul root intr-un folder pe desktop-ul calculatorului.

– Conecteaza telefonul la computer prin intermediul cablului USB

– Din interiorul folderului ce a rezultat in urma dezarhivarii lanseaza comanda run.bat.

– O fereastra ca cea de mai jos se va deschide:

Untitled

– Tot ce trebuie sa faci acum este sa apesi tasta enter pe computer si sa astepti cateva secunde pana cand telefonul este rootat.

Acesta va reporni automat, fiind rootat si cu aplicatia Superuser instalata.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

6 COMENTARII

  1. Salut. Foarte util tutorialul tau. Poti sa imi spui cum pot sa instalez apoi o alta versiune de software, de exemplu un Android original sau o versiune de HTC. Poti sa imi dai niste sfaturi la ce sa am grija, de unde gasesc fisierele necesare? Multumesc.

  2. Asta m-ar interesa si pe mine. Am citit pe forumuri ca cineva cu o tableta marca Utok a pus alt sistem de operare de la alta tableta, dar cu aceleasi specificatii hardware.
    Deci, in concluzie, parerea mea, este ca daca vrei sa ii schimbi softul telefonului trebuie sa gasesti un telefon cu specificatii identice cu ale acestui telefon si daca functioneaza alt sistem Android decat cel 4.2.2.

    Eu o sa incerc sa sa instalez Jelly Bean 4.1.2 sau o alta versiune mai “primitiva” sa vad daca functioneaza si am sa revin cu un feedback.

  3. am conectat telefonul am dat activare stocare usb apoi am dat pe run.bat mi-a aparut caseta aia am apasat Enter si mi-a aparut *daemon not running. starting iin now on port 5037*
    * daemon started successfully *

  4. si mie imi apare la fel . si nu stiu daca am facut bine ca dupaia am inst. root checker si noa mi-la rootat … ca sa fac ca telefonul nu sa restartat … ne poti ajuta cu ceva ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.