Acasă ROOT UTOK Cum Faci Root Pe UTOK 450Q

Cum Faci Root Pe UTOK 450Q

8
nofollow

Cum Faci Root Pe UTOK 450Q

Utok 450Q este unul dintre telefoanele celor de la UTOK dotate cu procesor quad core, Android 4.4 KitKat , 4GB memorie interna si 512 MB de RAM.

In caz ca ai nevoie de root pentru a sterge aplicatiile instalate de catre producator sau daca doresti sa utilizezi aplicatii ce necesita root urmareste tutorialul de mai jos. Daca-l rootezi poti instala apoi un CWM customizat, poti modifica anumite aspecte ce tin de sistemul de operare sau poti chiar instala alta versiune a sistemului de operare Android.

Atentie, este posibil sa pierdeti garantia lui UTOK 450Q. Aveti grija ce fisiere stergeti/modificati deoarece va puteti strica telefonul acesta avand apoi nevoie de rescriere de soft.

-Bateria telefonului trebie sa fie incarcata minim 50 % pentru a evita neplacerile ce pot interveni.

-Nu aveti nevoie de driveri USB si nici de computer, veti roota telefonul cu ajutorul aplicatiei Framaroot ce se instaleaza direct pe telefonul UTOK 450Q

-Aplicatia Framaroot o descarcati de AICI.

-Intrati in meniul telefonului-setari-securitate si bifati “surse ecunoscute” In acest fel telefonul va putea instala si alte aplicatii ce nu provin din Google Play.

-Acum instalati aplicatia pe telefon si deschideti-o

17111 Cum Faci Root Pe UTOK 450Q

-Alegeti sa instalati SuperSU si selectati exploitul “Boromir”

-Telefonul se va roota, toata operatiunea durand cateva secunde.

-Cand totul este gata, telefonul UTOK 450Q va reporni automat si va fi rootat.

Untitled-1 Cum Faci Root Pe UTOK 450Q

-Daca doresti, poti reveni oricand la starea initiala facand Unroot.

Atentie, autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

8 COMENTARII

  1. Buna,desi am instalat un card de memorie pe tel.si am setat ca inf. sa fie preluata pe card,tot imi apare msj ca nu are spatiu suficient pt. a descarca vreo aplicatie.Multumesc!

  2. Nu merge cu Boromir. Poate ar fi mers daca dezinstalam update-urile de la applicatiile google.
    A merg in schimb Kingo root, aplicatia pentru windows, nu cea pentru android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here