Acasă Stiri Android Si Noutati Cum inlocuim KingRoot Superuser cu SuperSU

Cum inlocuim KingRoot Superuser cu SuperSU

5

Dupa cum stim, KingRoot este o aplicatie pentru rooting, o aplicatie care poate face root pe foarte multe telefoane. Dar are si un oarecare dezavantaj, acela ar fi fisierele binare de superuser, pe care unele aplicatii ce necesita root nu le recunosc, si astfel aplicatia nu poate rula. SuperSU este o aplicatie de tip Superuser dezvoltata de catre cei de la Chainfire, iar in momentul de fata este cea mai buna aplicatie pentru managementul accesului root.
Aceasta metoda este foarte simpla, nu avem nevoie de PC sau o tona de programe. Avem nevoie doar de o singura aplicatie, si anume SuperSU Me, disponibila aici. Atentie, antivirusul sau browserul ar putea vedea acest fisier/pagina ca fiind infectata. Pagina/fisierul nu contine virusi! Ci contine un exploit necesar inlocuirii KingRoot si instalarii SuperSU. Descarcarea este sigura!
Acum este simplu, descarcam aplicatia, o instalam, si o rulam. Ii acordam permisiuni de root, apoi, vom vedea aceasta fereastra:
a619c01bd7dc8c3e37f87a22fbeb329b_screen_384x640 Cum inlocuim KingRoot Superuser cu SuperSU
Apasam pe acel buton albastru iar procesul va incepe automat.
3522376_Screenshot_2015-10-20-22-17-59 Cum inlocuim KingRoot Superuser cu SuperSU
Veti fi notificati cand procesul este incheiat, de obicei undeva intre 30-60 de secunde, apoi se va deschide SuperSU.
Este recomandat ca dupa instalare sa mergeti in setarile aplicatiei si sa instalati SuperSU in sistem, pentru a functiona la parametri optimi.
Asta a fost tot, este o metoda foarte simpla si accesibila petru inlouirea KingRoot Superuser cu SuperSU. De asemenea, aveti grija deoarece aceasta aplicatie va dezinstala KingRoot si toate aplicatiile corespunzatoare ei (ex. Purify) , acestea vor trebui sa fie reinstalate!

5 COMENTARII

  1. “… va dezinstala KingRoot si toate aplicatiile corespunzatoare ei (ex. Purify) , acestea vor trebui sa fie reinstalate!”
    Adica e nevoie in continuare de ele? SuperSU are nevoie de ele?
    Fii mai explicit, banuiesc ca trebuie reinstalate daca vrem vechiul KingRoot inapoi pe device

  2. Am incercat si eu pe Elephone P 7000 dar se blocheaza la instalare … zice ca ” preparing environement , please wait…” si dupa o juma’ de ora era tot asa … Anterior am incercat sa-i fac root dar nici o metoda (date de xda developers, altele de pe forumul Elephone,etc.) nu a avut succes.Ai cumva vreo explicatie sau vreun sfat? Mersi mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here