Cum Inregistrez Convorbirile Pe Un Telefon Android

 Probabil ca sunt mai multe moduri in care puteti inregistra o convorbire telefonica pe un telefon ce ruleaza sistemul de operare Android, insa astazi am sa va prezint cea mai simpla modalitate pentru a face acest lucru.

 Aveti nevoie bineinteles de un telefon Android si de aplicatia gratuita din Google Play ”Automatic Call Recorder “

Caracteristicile aplicatiei Automatic Call Recorder
 Cover artÎnregistrați orice convorbire telefonică și alegeți pe care doriți să le salvați. Puteți alege care apeluri să fie înregistrate și care să fie ignorate. Puteți să ascultați înregistrarea, să adăugați comentarii și să o trimiteți altor persoane.

 În plus, integrarea cu Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați apelurile în cloud. 

 Vă rugăm să rețineți că înregistrarea apelurilor nu funcționează corect pe anumite dispozitive și poate produce înregistrări de calitate inferioară.

 De aceea vă sugerăm să încercați varianta gratuită înainte de a achiziționa varianta plătită.
Dacă întâmpinați probleme la înregistrare, încercați să înregistrați o altă sursă audio sau să folosiți opțiunea “Activare automată difuzor”.

înregistrare apeluri - screenshot

 Apelurile înregistrate sunt păstrate în Inbox. Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD. Puteți specifica și capacitatea pentru Inbox. Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului

 Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul “Apeluri salvate”. În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi. 

 Puteți activa un meniu “Rezumat apel” cu opțiuni, care să apară imediat după încheierea unui apel.
Puteți căuta înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.

Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată:
Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.
Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.
Numai în versiunea Pro: puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:

descarca

 

CITESTE SI:  Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul

2 COMMENTS

  1. Buna ziua, stimate domn! Revin cu o alta intrebare si sper sa nu deranjez. Am un telefon Lenovo A369i. In timpul unui apel, am reusit sa selectez optiunea “inregistrare apel”. Mi-a aparut un punct rosu intermitent, probabil imi arata faptul ca acea convorbire este inregistrata. E, acum nu stiu unde gasesc acea inregistrare. Dupa incheierea apelului, nu mi-a mai aparut nimic in sensul ca acea convorbire a fost inregistrata sau un anume loc unde ar putea fi aceasta. Va rog poate imi spuneti unde totusi gasesc acea inregistrare, si daca totusi ea a fost realizata. Cu multumiri, Florin.

  2. Buna seara. Am si eu un telefon HTC Desire 530 si am istalat cred ca vre-o 40 de aplicatii de inregistrare a convorbirilor telefonice dar degeaba, nu functioneaza. La redarea convorbirii pe mine ma aud dar pe interlocutor nu. Stiti cumva din ce cauza ? Sau stiti vre-o aplicatie care se poate instala pe acest telefon si sa si functioneze ? Multumesc daca ma poate ajuta cineva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree