Acasă Tutoriale telefon Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

0

Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon – Tutorialul este valabil de asemenea si pentru tabletele ce ruleaza sistemul de operare Android. Instalarea si activarea unei alte tastaturi poate fi destul de dificila pentru unii deoarece trebuie facute cateva setari suplimentare pentru a functiona.

Mai intai trebuie sa-ti alegi din Google Play tastatura care iti place, apoi sa o descarci si sa o instalezi pe telefon sau pe tableta. Dar vei vedea cu toate ca ai instalat-o, aceasta nu este activata. Am sa va arat cum sa faceti acest lucru, cum sa activati o tastatura pe tableta sau pe telefonul mobil Android.

Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon.

1. Intra in Google Play, cauta tastatura pe care o vrei, descarc-o si instaleaz-o.

1 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon2 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

2. Dupa ce ai instalat tastatura pe care o doresti (eu am instalat ca ex. Go Keyboard) insa poti alege alta) paraseste Google Play si intra in meniul setari -> language & imput.

3 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

4. Din interiorul acestui meniu bifeaza tastatura pe care tocmai ai instalat-o.

4 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

5. Vei observa ca cea default este bifata. Trebuie sa o bifezi acum pe cea noua – cea default se va debifa automat.

6 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

6. Gata, noua tastatura este activa si gata de lucru ! In acest fel poti proceda cu oricare dintre tastaturile pe care le descarci din Google Play.

7 Cum Instalez Alta Tastatura Android Pe Telefon

©androidro.ro

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here