Acasă Tutoriale telefon Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie

Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie

0

Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie – Ok, ai un telefon sau o tableta Android ce vine cu un spatiu de stocare de doar 4GB, spatiu insufucient pentru aplicatii, muzica sau clipuri, deci nici nu mai se pune problema sa instalezi si jocuri. Si cum jocurile din ziua de azi au evoluat ajungand sa ocupa si cativa GB spatiu de stocare, apare o problema destul de mare si frecvent intalnita.

Din fericire am gasit in Google Play o aplicatie ce muta jocurile pe un card de memorie fara probleme si fara prea multa bataie de cap.

Iti mai trebuie un card de memorie si putina rabdare. Aplicatia este “specializata” pe mutarea jocurilor si cum nu putea sa fie totul roz are si un mic dezavantaj. Dezavantajul este acela ca dispozitivul trebuie sa aiba acces root, adica trebuie sa fie rootat. Dar cum nu cred ca mai exista telefon sau tableta pentru care sa nu existe tutorial de root sau unroot, putem depasi aceasta problema si sa trecem la treaba !

Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie

Aplicatia pe care o vom folosi se numeste GL to SD(root), este gratuita si poate fi descarcata de AICI

Pentru inceput, trebuie sa instalezi aplicatia cu ajutorul careia vei muta jocurile pe un card exterior de memorie, sa o deschizi apoi sa-i acorzi autorizatia root.

1 Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie2 Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie

Acum, iti va aparea o lista (cele ce pot fi mutate) cu jocurile si aplicatiile instalate la tine pe dispozitiv. Selecteaza ce doresti sa muti si apasa move.

Untitled Cum Muti Jocurile Android Pe Un Card De Memorie

Asta a fost tot !

©androidro.ro

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here