Acasă Stiri despre telefoane Root Si CWM Pe Samsung S7580 Trend Plus

Root Si CWM Pe Samsung S7580 Trend Plus

8

Root Si CWM Pe Samsung S7580 Trend Plus – As putea spune ca Samsung S7580 Trend Plus este o alternativa la telefoanele “romanesti” prin prisma pretului scazut, dar cred ca are un avantaj prin logo-ul Samsung lipit pe carcasa.

Trecand peste toate astea, Samsung S 7580 este un smartphone lansat la sfarsitul anului 2013 si aduce specificatii tehnice precum un procesor Dual Core la 1200 Mhz, 4 GB stocare interna, 768 RAM, ecran cu diagonala de 4 inci, camera de 5 MP si un pret mediu de 540 lei.

Root Si CWM Pe Samsung S7580 Trend Plus

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti instala CWM si cum sa rootati telefonul Samsung S7580 Trend Plus.

-Nu incercati aceata procedura pe niciun alt model de telefon, fie el si Samsung.

-Bateria telefonului trebuie sa aiba o capacitate de minim 50 % pentru a va scutii de eventualele neplaceri.

Fisiere necesare:

-Driveri USBDESCARCA

-Odin 3.07DESCARCA

-Fisier RootDESCARCA

-Fisier CWMDESCARCA

Instalare CWM Recovery:

-Instalati driverii USB

-Conectati telefonul ca computer si copiati pe cardul de memorie fisierul Root descarcat antarior (fara sa il dezarhivati)

-Deconectati telefonul, extrageti fisierul ( pe computer) recovery.tar.md5 din continutul arhivei descarcate anterior.

-Opriti telefonul si reporniti-l in modul download apasand tastele Volume DOWN + Home + Power. Cand pe ecranul telefonului apare un mesaj de avertizare, apasati tasta Volume UP.

-Conectati din nou telefonul la computer, asteptati ca driverii sa fie instalati si telefonul sa fie recunoscut.

-Deschideti programul Odin si asteptati ca telefonul sa fie recunoscut (casuta ID:COM sa fie albastra)

Debifati casutele Auto Reboot si F. Reset Time.

-Apasati tasta PDA si selectati fisierul recovery.tar.md5

-Apasati butonul Start si asteptati pana cand apare mesajul PASS (scris cu verde) .Acum, puteti deconecta telefonul de la computer.

Tutorial ROOT:

Acum, aveti instalata o versiune CWM pe telefonul vostru Samsung S7580 Trend Plus. Urmeaza procedura de root:

– Apasati tastele Volume UP  – Home – Power pana cand ecranul se stinge, apoi eliberati doar tasta Power. Acum ati intrat in modul CWM Recovery.

-Navigati cu tastele de volum pana ajungeti in meniul-  install zip -> choose zip from internal sd card->selectati fisierul root copiat la inceputul tutorialului in memoria interna si cu ajutorul tastei Power lansati actiunea.

-Asteptati pana cand fisierul este instalat apoi reporniti telefonul.

Aveti acum root si un CWM customizat pe Samsung S7580 Trend Plus.

[box type=”error” ]Autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.[/box]

8 COMENTARII

  1. De unde descarc driverii usb, fisier root si fisier cwm?? Pe google nu le gasesc, trebuie sa copiez ce este mai sus intr-un folder??? (ex:[button color=”green” size…..)?? Ce si unde le instalez???! … Am si eu o intrebare: daca memoria de 4GB e ocupata partial desi eu nu am nici un fisier pe tel ce trebuie sa fac(ce are?)???. Am incercat sa descarc un nou android de pe diferite site-uri si cand incepe instalarea imi iasa de acolo, imi apare tot ecranul plin de patretele de diferite culori, se stinge si se reaprinde automat in mod normal, dc??? Ce pot sa-i fac eu?? VA ROG FOARTE MULT AJUTATI-MA!

  2. Dupa ce am intrat in meniul CWM si am selectat fisierul unde e arhiva, dupa cum am scris mai sus in loc sa decurga toata operatiunea ok imi iasa de acolo transformandu-se ecranul intr-un ,,panou cu multe patratele colorate diferit,, se stinge si se reaprinde iesindu-mi din meniul CWM aprinzandu-se normal!

  3. Irinel, nu încerca sa instalezi alte versiuni de Android daca nu ești sigur ca știi ceea ce faci. Poti strica telefonul. Daca nu ai nevoie, nu fa Root mai ales daca nu te pricepi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.