Acasă Tutoriale telefon Cum rezolvi erorile din Google Play

Cum rezolvi erorile din Google Play

5

Cum rezolvi erorile din Google Play – Unfortunately Google Play Store has stopped sau Google Play Store Error 403, Google Play Store Error 491, Google Play Store Error 492, Google Play Store Error 495, Google Play Store Error 498, Google Play Store Error 941, Google Play Store Error 504.

Cam acestea ar fi principalele erori de care ne-am lovit si ne lovim inevitabil cand folosim magazinul oficial de aplicatii Google Play. Am sa va arat cum sa le rezolvati si cum sa scapati de fiecare eroare in parte! Ele apar cu precadere pe telefoanele sau tabletele ce au un sistem de operare customizat.

Unfortunately Google Play Store has stopped

Este probabil cea mai frecventa eroare pe care o putem intalni pe telefoanele si pe tabletele cu Android si apare din diferite motive. Iata cateva dintre posibilile rezolvari:

0967uytgfv

Intra in meniu – setari – aplicatii si cauta Google Play Store. Apasa acolo pe clear cache, apoi force stop si la sfarsit pe disable. Daca iti apare si optiunea uninstall updates, execut-o si pe aceasta! Reporneste acum telefonul sau tableta si urmareste daca mai primesti eroarea Unfortunately Google Play Store has stopped.

11111111164trgv

Daca inca apare, reintra in meniu – setari – aplicatii si executa de data aceasta clear data. Reporneste aparatul si vezi daca mai primesti eroarea.

Alta posibila rezolvare ar fi sa faci acelasi lucru cu aplicatia Google Play Services:

3ytfgcv

Daca din pacate problema persista, esti nevoit sa te deconectezi de la contul tau Google si sa o iei de la capat cu setarile acestuia: Intra in meniu, setari, aplicatii, conturi, da click pe contul de Google si apoi pe Remove account!

22222224rwedfsxcv

Google Play Store Error 403

Sau “the download is impossible and the request is forbidden” Daca primesti aceata eroare, o posibila rezolvare ar fi sa te deconectezi si sa te reconectezi la internet, fie ca esti pe reteaua WiFi sau cea mobila. Este indicat sa dai si un restart la routerul WiFi.

Google Play Store Error 491

Aceasta eroare apare de cele mai multe ori din cauza Google Play Services! Rezolvarea ar fi sa intrii in aplicatie si sa executi clear data si clear cache urmand ca mai apoi sa repornesti telefonul sau tableta.

Google Play Store Error 492

Eroarea 492 se rezlva executand clear data/cache si force stop in aplicatiile Google Play Store si Google Service Framework. Le gasesti in meniu-setari-aplicatii. Si restul erorilor se rezolva practic in acelasi mod. Fie ca vorbim despre aplicatia Play Store, Play Services sau Service Framework. Trebuie sa le iei pe rand si sa incerci sa le stergi memoria cache sau datele stocate. O ultima solutie ar fi stergerea contului Google asociat si reintroducerea lui. Dupa fiecare operatiune executata, este recomandat sa se porneasca telefonul/tableta indiferent de erorile aparute (495, 498, 941 sau 504)

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here