baterie

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri

Mi-am facut abonament Genius de la eMAG o perioada de timp, am vrut sa vad daca merita sau daca nu merita sa treci la asa ceva.

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri
Last updated:

Cum sa ai eMag Genius gratuit timp de 3 luniacest articol nu este unul sponsorizat! Include numai link de afiliat. Recunosc, nu am cont Genius de la acest magazin online, dar am decis sa incerc sa-mi fac unul acum. Nici macar nu am fost atras de reclamele agresive de la TV, YouTube sau de prin alte parti.

Insa, am stat putin mai bine sa citesc despre ce este vorba si normal ca ei incearca sa te atraga de partea lor cu beneficii cat mai mari si care aparent nu fi refuzate. eMag este cel mai mare magazin online, probabil si cel mai bun. Nu perfect, dar probabil cel mai bun.

Au servicii rapide, nu stramba din nas la retur, primesti banii in cont rapid, au acele puncte de ridicare extrem de utile pentru persoanele active si care nu stau mereu acasa sa astepte curierul, etc. Nu este cel mai ieftin, posibil ca unele produse sa fie mai scumpe in comparatie cu alti retaileri. Totul normal pana acum.

Am observat ca poti incerca gratuit Genius, perioada este de 3 luni sau 7 comenzi cu beneficii premium (transport gratuit). Cunoastem ca inainte ca eMag sa introduca acest serviciu, transportul era gratuit sub un anumit prag, prag ce a fost cresut. Pusesera si o taxa daca vrei sa achiti cash la sediu, exista taxa si la easybox, depinde de produs, de vanzator, etc.

eMag Genius gratuit timp de 3 luni

Ce beneficii are eMag Genius?

 • Transport gratuit pentru produsele livrate de eMAG și partenerii din Marketplace, indiferent de valoarea comenzii.
 • Transport gratuit prin curier – pentru comenzile livrate de eMAG, in valoare de peste 100 lei.
 • Livrare a doua zi pentru comenzile cu produse livrate de eMAG, prin curier sau la easybox, plasate pana seara târziu.
 • Livrare în aceeași zi, în București, pentru comenzile plasate până la ora 12:30, livrate de eMAG în București, la easybox sau prin curier.
 • Retur gratuit în 60 de zile, retur magic la easybox, etc

In afara de aceste beneficii valabile acum (aprilie 2022), am observat ca mai fac reduceri sau ca au preturi mai bune pentru cei ce au serviciul eMag Genius (acum au -10% la telefoanele Xiaomi). Hai sa vedem cum putem avea acest serviciu gratuit pentru 3 luni de zile sau 7 comenzi. Ce se intampla dupa aceasta perioada?

După 3 luni sau după ce ai epuizat cele 7 comenzi cu beneficii premium, cardul tău va fi debitat cu 99 Lei, costul Genius 12 luni. Poți să te dezabonezi oricând, direct din contul tău de client.” Teoretic, asta inseamna ca inainte sa se termine aceasta perioada, te poti dezabona si nu vei plati nimic, asta in cazul in care nu esti multumit de serviciu.

Daca intri in contul tau eMag si te duci la administrare, in functie de comenzile pe care le-ai facut, iti arata cat ai fi economisit in ultimul an din taxele de transport daca ai fi fost client eMag Genius.

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri

eMag Genius gratuit timp de 3 luni

Ei au facut si un grafic prin care ne arata cat economisim pe an daca suntem clienti eMag Genius:

 • 1 comanda pe an = economie 80 Lei / an
 • 2 comenzi pe an = economie 260 Lei / an
 • 3 comenzi pe an = economie 440 Lei / an
 • 4 comenzi pe an = economie 620 Lei / an
 • 5 comenzi pe an = economie 800 Lei / an
 • 6 comenzi pe an = economie 980 Lei / an
 • 7 comenzi pe an = economie 1.160 Lei / an
 • 10 comenzi pe an = economie 1.699 Lei / an

Cum incerci gratuit eMag Genius pentru 3 luni sau 7 comenzi? Dai click aici, cauti planul gratuit si apesi acolo:

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri

Se deschide o pagina noua. Iti alegi cardul bancar (daca deja este salvat in contul eMag) sau intorduci datele unui card nou (in acest caz, iti vor retrage 1 leu de pe card, bani pe care-i primesti inapoi dupa confirmare. Adica vei face o plata online de 1 leu).

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri

Dupa ce ai ales cardul, esti redirectionat catre pagina de administrare a contului eMag Genius. Acolo vei vedea cate ccomenzi gratuite mai ai, cand expira aceasta perioada gratuita si alte detalii.

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri

In cazul in care vrei sa renunti inainte de perioada gratuita de 3 luni, apesi pe “optiuni de reinoire / schimba” si undeva in partea de jos iti va aparea optiune de oprire a abonamentului.

Merita sau nu sa iti faci Genius de la eMAG: pareri