Acasă Tutoriale telefon Cum salvezi pozele din camera pe cardul de memorie

Cum salvezi pozele din camera pe cardul de memorie

1

Cum salvezi pozele din camera pe cardul de memorie – Este cunoscut faptul ca versiunea de Android 4.4 KitKat are cateva functii mai ciudate si mai nepretentioase. La fel de ciudat este ca pe majoritatea telefoanelor ce ruleaza 4.4 KitKat nu exista posibilitatea de a salva pozele direct pe cardul de memorie extern.

Faci o poza si este automat transferata in memoria interna, fara a putea sa alegi sa o salvezi in alta parte. Problema este identica si in cazul in care ai filmat cu camera telefonului. Si daca mai punem la socoteala ca exista telefoane cu mai putin de 4GB stocare disponibili, lucrurile se complica putin.

Din fericire, exista si cateva solutii. Una care nu este la indemana oricui, implica instalarea unei versiuni customizate de Android! Varianta mai usoara, implica instalarea unei aplicatii de camera din Google Play ce-ti permite sa alegi unde sa se salveze pozele si filmele capturate cu camera foto.

Aplicatia se numeste Camera MX si permite sa faci acest lucru. Iata cum am procedat eu pe un Utok 500Q HD Deluxe, telefon pe care-l am in teste si care are 4.4 KitKat.

Am instalat aplicatia, am pornit-o, am intrat in setarile ei si am bifat optiunea:

tg

Veti vedea ca mai sunt si alte optiuni utile in interiorul aplicatiei. Poate fi descarcata gratuit de AICI.

1 COMENTARIU

  1. Salut .Am un Samsung s9+ si nu reusesc sa transfer pozele din memoria internă pe card .Cum ar trebui să procedez ?
    Am instalat camera MX si sper ca de acum pozele pe care am.sa la fac se vor instala direct pe card dar cum as putea sa transfer pe cele din telefon ?Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.