Cum salvezi pozele din camera pe cardul de memorie

Cum salvezi pozele din camera pe cardul de memorie – Este cunoscut faptul ca versiunea de Android 4.4 KitKat are cateva functii mai ciudate si mai nepretentioase. La fel de ciudat este ca pe majoritatea telefoanelor ce ruleaza 4.4 KitKat nu exista posibilitatea de a salva pozele direct pe cardul de memorie extern.

Faci o poza si este automat transferata in memoria interna, fara a putea sa alegi sa o salvezi in alta parte. Problema este identica si in cazul in care ai filmat cu camera telefonului. Si daca mai punem la socoteala ca exista telefoane cu mai putin de 4GB stocare disponibili, lucrurile se complica putin.

Din fericire, exista si cateva solutii. Una care nu este la indemana oricui, implica instalarea unei versiuni customizate de Android! Varianta mai usoara, implica instalarea unei aplicatii de camera din Google Play ce-ti permite sa alegi unde sa se salveze pozele si filmele capturate cu camera foto.

Aplicatia se numeste Camera MX si permite sa faci acest lucru. Iata cum am procedat eu pe un Utok 500Q HD Deluxe, telefon pe care-l am in teste si care are 4.4 KitKat.

Articolul continua dupa reclama:

Am instalat aplicatia, am pornit-o, am intrat in setarile ei si am bifat optiunea:

CITESTE SI:  Cum descarc clipurile video de pe Facebook, telefon sau PC?

tg

Veti vedea ca mai sunt si alte optiuni utile in interiorul aplicatiei. Poate fi descarcata gratuit de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum cumperi din China – astazi tutorial everbuying.net

Cum cumperi din China – astazi tutorial everbuying.net – Am primit mai...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *