Acasă Tutoriale telefon Ce NU stiai ca poti face cu un telefon mobil

Ce NU stiai ca poti face cu un telefon mobil

3

Ce NU stiai ca poti face cu un telefon mobil – Desigur ca urmatoarele sfaturi de mai jos sunt valabile si pentru tabletele Android si ca multa lume le cunoaste probabil. Insa, sunt multi ce nu au atata experienta cu sistemul de operare Android si pentru ei am sa incerc sa scriu acest articol si sa le arat cateva dintre functiile mai putin cunoscute si folosite ale unui telefon sau ale unei tablete.

De exemplu, pe un telefon sau pe o tableta poti creea un folder exact ca pe un PC. Acest lucru este util deoarece scapi de “balamucul” iconitelor de pe ecran in cazul in care ai foarte multe si niciodata nu gasesti repede aplicatia dorita.

Printr-un folder le poti aseza dupa categorii. Adica, poti pune jocurile impreuna, aplicatiile pe care le folosesti mai des, etc. Aceste foldere le poti redenumi pentru ca sa ai un control si un acces mai usor la ele.

Pentru a creea un folder, apasa pe o iconita si in timp ce o tii apasata deplaseaz-o si pune-o peste alta. In acest mod, folderul se creeaza automat! Apoi, il poti redenumi dupa bunul plac:

ert6

In anumite cazuri, poti folosi telefonul “fara maini” De exemplu, in partea de sus, putina lume foloseste bara de cautare vocala cu toate ca ea exista! Apasa pe mica pictograma ce reprezinta un microfon si da-i pe web o comanda telefonului. De exemplu, eu am rostit “vremea” (poti rosti orice in limba romana) si iata rezultatele afisate instantaneu:

gdvb

Stiai ca poti folosi telefonul sau tableta pe post de rama foto? Intra in setari-afisaj-daydream si joaca-te cu setarile de acolo!

fg

Daca ai un card de memorie instalat pe dispozitiv, poti seta telefonul sau tableta sa instaleze pe el aplicatiile sau alte fisiere, direct. In acest fel, pastrezi memoria interna a telefonului libera si automat acesta va rula mai fluent!

et

Un telefon poate fi setat sa se opreasca si sa porneasca automat la orice ora doresti! De exemplu, pentru a salva bateria pe timpul noptii, poti alege sa se opreasca la ora 23 si sa porneasca la 07;00! Sau poti alege ce ore vrei tu!

gbrf

Fara indoiala ca acestea sunt numai cateva dintre functiile mai putin folosite ale unui telefon sau ale unei tablete si pe viitor am sa incerc sa va mai aduc in prim plan astfel de articole. Daca si tu stii asemenea functii, le poti impartasi cu noi in rubrica de comentarii!

3 COMENTARII

  1. ce-ar fi sa adaugi ca ultima functie prezentata (automatic power on/off) e prezenta doar pe anumite tipuri de telefoane? sau poate pe anumite versiuni de android?
    :p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here