Cum treci de contul Google pe telefoanele Allview? Este o masura de protectie pe care o au implementata multe telefoane cu Android, nu este neaparat un caz particular Allview.

Apare in general dupa o resetare totala. In cazul in care nu iti mai amintesti contul sau parola contului Google existente la momentul resetarii telefonului, teoretic, iti poti lua adio de la el.

Clipul de mai jos mi-a fost sugerat de un cititor androidro.ro, el s-a lovit de o astfel de problema. Din fericire, urmarind filmul, a reusit sa-si recupereze telefonul.

Am intalnit si alte cazuri, ceva mai greu de rezolvat. Cunosc cazuri de persoane care si-au cumparat de pe olx.ro un telefon, insa nu l-au resetat de fata cu fostul proprietar.

CITESTE SI:  De ce nu am mai facut root in 2018 si de ce nu voi mai face!

Din aceasta cauza, au fost nevoite sa alerge dupa vechiul posesor sau sa caute diverse metode de a trece de aceasta protectie “bypass Google Account Verification”.

Este logic ca nu ne vom folosi de astfel de metode in cazul in care gasim un telefon, trebuie sa cautam proprietarul sau sa anuntam Politia. Nu va bucurati la cateva sute de lei, telefoanele mobile pot fi gasite destul de usor (daca se doreste)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree