Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatie alarma antifurt pentru telefon cu Android

Published

on

Aplicatie alarma antifurt pentru telefon cu Android, pare a fi o aplicatie minune, asta in cazul in care citim descrierea din Google Play. Recunosc ca nu am testat-o la adevarata ei valoare, nici nu aveam cum. Din fericire, nu mi-a fost furat pana acum niciun telefon.

Aplicatie alarma antifurt pentru telefon cu Android

Aplicatia sustine ca poate face minuni, inclusiv ca poate face poza hotului! Are un rating excelent in Google Play si a fost instalata pana acum de peste 10.000 de utilizatori. Si recenziile sunt pozitive, recomand sa cititi recenziile unei aplicatii inainte de a o instala.

Aplicatia are practic 6 moduri prin care va poate alarma. Atunci cand detecteaza miscare, cand telefonul este scos din buzunar, cand este scos de la incarcat, cand este indepartat cardul SIM, cand sunt scoase castile sau cardul SD.

Advertisement

Astfel, acestea pot fi activate in functie de situatie si de locul in care te afli. Iata cum arata interfata:

Pagina din Google Play, faptul ca trebuie sa acordam permisiunile (Android 6.0 +) si modul principal cu setarile pe care le-am enumerat anterior:

Observati in capturile de mai jos si setarile disponibile. Putem alege un cod PIN, daca telefonul sa vibreze cand este cazul sau daca lanterna sa intre si ea in actiune. Putem bifa si optiunea de a face poza hotului.

Advertisement

Nu este o aplicatie pe care sa o folosim in fiecare zi, insa merita instalata si incercata atunci cand suntem la o terasa, in mijloacele de transport in comun, la plaja, intr-o tara straina, etc.

Se poate descarca gratuit de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. EuGen

    noiembrie 28, 2017 at 15:35

    Cele mai bune aplicatii de acest gen sunt Cerberus si Android Lost.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des