Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 Online

Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 Online

0
nofollow

Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 Online

Dupa cum stiti, astazi incepe Campionatul Mondial De Fotbal Brazilia 2014, campionat pe care reprezentativa tarii noastre il va viziona de la televizor asa cum se intampla de o bucata buna de vreme.

Totusi, sunt sigur ca exista multi microbisti ce abia asteapta inceperea competitiei. Pentru acestia si pentru cei ce nu au timp sa stea in fata televizorului am sa prezint un mod in care pot viziona integral toate partidele Campionatului Mondial pe tableta sau telefonul Android.

Este vorba despre aplicatia oficiala TVR+, o aplicatie de buna calitate ce iti ofera acces la posturile TV aflate sub brandul Televiziunii Publice. 

ty Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 Online

Live streaming pentru TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News, TVR Internaţional, TVR HD şi canalele regionale, în secţiunea „Live”. Toate meciurile vor putea fi urmarite gratuit si integral prin intermediul aplicatiei pentru Android asa cum ne asigura chiar cei din TVR pe site-ul oficial:

[box type=”info” ]Un total de 64 de meciuri de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe. TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii – câte 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive. Integral şi în direct, internauţii vor putea viziona Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 online pe platforma video a TVR+, care este disponibil şi pe mobil şi pe tabletă. [/box] – sursa

DESCARCA APLICATIA TVR + GRATUIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here