Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Dark mode pe toate telefoanele prin Poco Launcher

Dark mode pe toate telefoanele prin Poco Launcher

2

Dark mode pe toate telefoanele prin Poco Launcher – Este vorba despre un launcher original, bine pus la punct si oferit gratuit chiar de catre cei de la Xiaomi. Google Play este plin de launchere, insa majoritatea nu sunt bune de nimic.

Principala lor problema este data de multimea de reclame, aspect care le face aproape inutilizabile. Din fericire, sunt insa si launchere dezvoltate de catre companii mari.

Astfel, pe langa acest Poco Launcher de la Xiaomi, exista si Pixel Launcher (Google), Nova Launcher, Microsoft Launcher, ZenUI Launcher (Asus), One Plus Launcher, etc. Unele merg instalate pe orice telefon cu Android, pentru altele este nevoie de putina atentie in plus.

Poco Launcher este de multa vreme in Google Play. Recent, a primit o actualizare importanta, una ce aduce mai multe schimbari. Poate cea mai asteptata, este data de acest “Dark Mode”. Are o dimensiune de 15MB si a fost descarcata de peste 5.000.000 de utilizatori.

Daca ai un telefon cu un launcher bine pus la punct, nu are rost sa te complici si sa-l instalezi, poate numai din curiozitate. In schimb, daca ai o interfata nu tocmai ok, te poti indrepta catre acest launcher.

Dark mode pe toate telefoanele prin Poco Launcher

Eu l-am instalat pe un telefon cu MediaTEK Helio P60 si am reusit sa activez acest mod intunecat. Problema este ca cel putin pe acest telefon, acest mod nu se aplica chiar peste tot. Este posibil ca in cazul altor telefoane, rezultatele sa fie mai bine.

  • Pentru a activa modul intunecat pe telefon, trebuie sa faceti urmatoarele setari:
  • Dupa instalare, setati ca launcher principal (vezi galerie foto).
  • Apoi, tineti apasat lung pe ecranul de start. Astfel, veti avea acces la setari.
  • Apasati pe setari -> mai mult.
  • Se va deschide o noua fereastra -> cautati si accesati “fundaluri”.
  • Bifati “Intunecat” si setati nivelul de transparenta pe care-l doriti.

Iata si cateva capturi de ecran:

Asta a fost tot. In linii mari, este un launcher destul de ok si fara probleme. Il puteti descarca de AICI. Este versiunea PRO, gratuita.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here