baterie

Datally, aplicatie Google pentru economisirea datelor mobile

Datally, aplicatie Google pentru economisirea datelor mobile

Datally, aplicatie Google pentru economisirea datelor mobile, este o noua aplicatie dezvoltata chiar de catre gigantul Google. In ultima perioada, in Google Play au aparut mai multe aplicatii utile dezvoltate de catre aceasta companie, cea mai recenta este AICI.

Datally, aplicatie Google pentru economisirea datelor mobile

De data aceasta, discutam despre Datally, o aplicatie care te ajuta sa economisesti traficul de date pe mobil. Este buna pentru cei ce au o cartela SIM sau un abonament ce nu include un trafic mare de date mobile.

Am instalat aplicatia pentru a vedea interfata si setarile disponibile. Le vedeti si voi mai jos. Observati cum arata ea in Google Play si apoi, prima pagina ce-ti apare dupa ce instalezi aplicatia si o deschizi.

Mai departe, trebuie sa acorzi cateva permisiuni si poti incepe sa o folosesti:

Trebuie totusi sa stiti ca cei de la Google ne spun ca aplicatia te ajuta sa economisesti pana la 30% din traficul pe mobil. Cu toate astea, Datally nu este capabila sa-ti spuna exact care sunt aplicatiile care consuma cel mai mult internet.

Este gratuita si are la ora actuala peste 1 milion de instalari. O puteti descarca si voi de AICI iar daca va ajuta, o puteti pastra. Nu uitati ca sistemul de operare Android are integrata o zona speciala in care vedeti cu exactitate care sunt aplicatiile care iti consuma cel mai mult trafic.