baterie

Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google

Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google
Last updated:

Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google, este vorba practic de un manager de fisiere. Stim insa ca sunt multe astfel de aplicatii in Google Play, dar cele ce vin direct de la Google, prezinta intotdeauna un grad sporit de incredere.

Este vorba despre o aplicatie noua, astazi, 05.12.2017 este si prima zi in care ea apare in magazinul oficial de aplicatii, ne referim la varianta finala.

Este recomandata tututror telefoanelor cu Android, trebuie sa ai totusi o versiune Lollipop sau superioara.

Ce anume face aplicatia Files GO? 

Files Go este un nou manager de fisiere care va ajuta sa eliberați spațiu pe telefon si sa gasiți mai repede fișierele pe care le cautati. Cu ajutorul aplicatiei, puteți elibera rapid spațiul de stocare, stergeți fotografiile vechi, sa eliminați fișierele duplicate, sa ștergeți aplicațiile neutilizate, sa ștergeți memoria cache și multe altele. Aplicatia este capabila sa faca si recomandari pentru o utilizare mai simpla si mai precisa.

Imediat dupa instalare, ti se va deschide pagina principala! Nu trebuie sa faci alte setari. Vei primi sfaturi instant si vei afla ce anume sa stergi. In partea de jos, ai doua rubrici, stocare sau fisiere, in capturile de mai jos vedeti si astfel de date.

Aplicatia ne asigura ca putem transfera date in  siguranta, chiar si fara acces la internet.

Setarile disponibile le vedeti in cele 2 capturi de mai sus, aplicatia este disponibila si in limba romana. Files GO se descarca gratuit de AICI.