Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google

Published

on

Files GO, aplicatie super utila dezvoltata de Google, este vorba practic de un manager de fisiere. Stim insa ca sunt multe astfel de aplicatii in Google Play, dar cele ce vin direct de la Google, prezinta intotdeauna un grad sporit de incredere.

Este vorba despre o aplicatie noua, astazi, 05.12.2017 este si prima zi in care ea apare in magazinul oficial de aplicatii, ne referim la varianta finala.

Este recomandata tututror telefoanelor cu Android, trebuie sa ai totusi o versiune Lollipop sau superioara.

Advertisement

Ce anume face aplicatia Files GO? 

Files Go este un nou manager de fisiere care va ajuta sa eliberați spațiu pe telefon si sa gasiți mai repede fișierele pe care le cautati. Cu ajutorul aplicatiei, puteți elibera rapid spațiul de stocare, stergeți fotografiile vechi, sa eliminați fișierele duplicate, sa ștergeți aplicațiile neutilizate, sa ștergeți memoria cache și multe altele. Aplicatia este capabila sa faca si recomandari pentru o utilizare mai simpla si mai precisa.

Imediat dupa instalare, ti se va deschide pagina principala! Nu trebuie sa faci alte setari. Vei primi sfaturi instant si vei afla ce anume sa stergi. In partea de jos, ai doua rubrici, stocare sau fisiere, in capturile de mai jos vedeti si astfel de date.

Advertisement

Aplicatia ne asigura ca putem transfera date in  siguranta, chiar si fara acces la internet.

Setarile disponibile le vedeti in cele 2 capturi de mai sus, aplicatia este disponibila si in limba romana. Files GO se descarca gratuit de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171