baterie

Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul

Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul

Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul – Se pare ca nu mai exista urma de mister, telefonul mult asteptat luna viitoare sau la inceput de 2022, ni se prezinta in toata splendoarea sa. Au aparut primele poze reale cu acest smartphone, cel care probabil va fi varf de gama Samsung (anul viitor).

Avand in vedere ca nu va exista o noua gama Note, acest S22 Ultra este telefonul prin care producatorul ne va arata toaoa tehnologia de care dispune. Este adevarat ca mare parte din aceasta tehnologie este pusa acolo pentru a ne lua ochii si pentru a creste pretul telefonului, trebuie sa fim constienti.

Daca privim telefonul in partea frontala, vom observa ca nu s-a schimbat nimic. Acelasi display mare, margini curbate si o camera frontala amplasata fix in mijloc. Curbura ecranului ar urma sa fie mai putin pronuntata, diagonala sa se apropie de 7 inch. Deci, un telefon mare, numai bun pentru multimedia si productivitate.

Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul Samsung GALAXY S22 Ultra, poze reale cu telefonul

O schimbare ar aparea in spate, aceasta schimbare ar fi data de amplasarea senzorilor. Probabil ca este genul de design cu care Samsung va defila si in 2022, chiar si in cazul terminalelor mai ieftine. In total, sunt 4 camere foto principale. Camera principala ar avea un senzor de 108MP, inca unul de 12MP de tip ultrawide + 12MP cu zoom optic 3X si inca un senzor de 12MP, periscop, 10X. Toate sunt de asteptat sa aiba stabilizare optica.

La baza ecranului se observa clar un S-Pen, portul pentru incarcare, microfon si unul dintre difuzoare. Mai multe nu se observa. Mai mult ca sigur, procesorul va fi unul de top, poate chiar Snapdragon 898 (in unele regiuni).

Sa speram ca pozele nu reprezinta un prototip si ca aceasta este versiunea finala. Insa, recent, scriam un articol in care aratam si cateva randari, acelea sunt aproape identice cu pozele din acest articol. Teoretic, asta ar insemna ca fotografiile de mai sus sunt unele reale.