Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce continua LG cu astfel de produse? LG StanbyME Go 27LX5

Published

on

LG StanbyME Go 27LX5 – Acum 2 ani de zile, in data de 5 aprilie 2021, anuntam despre faptul ca sud-coreeni de la LG au pus lacatul pe divizia de telefoane mobile. O spuneam cu o oarecare tristete si nostalgie, a fost unul dintre cei mai mari producatori din lume si poate ca vor reveni.

Au luat cateva decizii neinspirate in domeniul telefoanelor, au lansat unele modele care nu au fost bine primite si se pare ca au mers pe o directie ce nu a fost pe placul publicului. Si cred ca totul a pornit de la modelul LG G5, acel telefon modular care a fost privit cu scepticism.

Dar LG continua afacerea cu televizoare, ecrane si alte echipamente sau electronice/electrocasnice.

Advertisement

Astazi, aflam despre lansarea unui alt gadget pe care sincer sa fiu, nici nu stiu cum sa-l privesc! Util, inutil? Este vorba despre o valiza in interiorul careia au amplasat un ecran. LG StanbyME Go 27LX5, practic un display portabil cu capac, ceva destul de ciudat!

Panou Dolby Vision, touchscreen 27 de inch (70cm) cu rezolutie 1080p, alaturi de difuzoare stereo (20W/Dolby Atmos), o baterie, toate acestea fiind incorporate intr-un gemantan.

Advertisement

Ecranul poate fi inclinat pana la un unghi de 90 de grade, poate fi rotit cu 90 de grade in sensul acelor de ceasornic si are o ajustabilitate pe inaltime de pana la 18 centimetri. Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru o orientare pe orizontala sau pe verticala.

LG StanbyME Go 27LX5 poate fi vazut drept un mic SMART TV portabil, bun de luat la picnic sau acolo unde nu exista electricitate si utilizatorul doreste un display mai mare.

 

Advertisement

Nu stiu daca acest gen de produs va avea succes si va capta atentia publicului, interesant totusi ca ruleaza sistemul de operare intalnit si pe televizoarele lor inteligente, webOS, utilizatorul poate partaja ecranul telefonului Android prin oglinidre sau AirPlay daca este vorba despre un iPhone. Astfel, rezulta un telefon mobil urias!

Pretul acestei serviete cu ecran ajunge la aproape 900 USD, adica nu chiar  mic. Exista si port HDMI, probabil pentru conectarea unui laptop.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des