baterie

Decizie gresita? Redmi K30 va sosi cu display perforat si 5G

Decizie gresita? Redmi K30 va sosi cu display perforat si 5G

Sa spunem ca deja Redmi K30 este oficial. Nu, nu a fost lansat, dar chinezii de la Xiaomi, deja ne ofera o imagine de tip teaser. Asta inseamna ca telefonul depaseste stadiul de zvon, el chiar va fi lansat.

Nu stim cu exactitate in ce data va avea loc evenimentul, dar este posibil sa nu-l vedem mai devreme de inceputul anului viitor, poate in jurul evenimentului MWC 2020. Nici nu ar avea rost sa apara anul acesta, deja cei de la Xiaomi au prezentat chiar multe telefoane, inclusiv seria K20 pe care am prezentat-o in detaliu, atat modelul standard, cat si PRO-ul.

Decizie gresita? Redmi K30 va sosi cu display perforat si 5G

Nimic ciudat pana acum, nici macar faptul ca acest Redmi K30 va fi primul Redmi ce va suporta o conectivitate 5G. Insa, din moment ce ai prezentat Redmi K20 cu display edge to edge, fara pic de notch, ce rost ar mai avea sa vii cu un telefon ce va avea display perforat?

Si nu oricum, se pare ca vom avea parte de ceva asemanator cu Samsung S10+, adica un ecran perforat ce va integra doua camere selfie. Nu cred ca tendinta actuala este de a se reveni la un astfel de design si daca ne gandim mai bine, nu multi producatori au adoptat-o.

Redmi K30

Probabil ca cei de la Xiaomi au dorit ca acest telefon sa se laude cu performantele la nivel de camere selfie si acesta este motivul pentru care apar doi senzori, fiind amplasati in coltul din dreapta (foto sus).

Nimic despre specificatiile tehnice, probabil ca este putin cam devreme. Dar cred ca va continua tendinta telefoanelor Redmi, adica specificatii tehnice foarte bune si preturi sub concurenta.

Inca il mai asteptam pe Pocophone F2, probabil ca acesta va sosi in 2020 sau din contra, va fi uitat pentru totdeauna. In lipsa lui, ne delectam cu unele dintre cele mai interesante telefoane aparute anul acesta, ma refer la Redmi K20 sau K20 PRO (Mi 9T si Mi 9T PRO in Europa).

via