baterie

Default Android P (9) – descarca tonuri de apel si sunete notificari

Default Android P (9) - descarca tonuri de apel si sunete notificari

Default Android P (9) – descarca tonuri de apel si sunete notificari, asta inseamna ca vei putea seta rapid pe telefonul tau, toate sunetele ce se gasesc integrate in mod default in noul sistem de operare Android P.

Pot fi setate pe orice telefon, nu conteaza sistemul de operare sau daca producatorul a aplicat o interfata proprie. Daca pentru sunete de apel si pentru alarme nu ai nevoie de acces rot, acesta trebuie prezent in cazul sunetelor de notificare din U.I.

In arhiva, vei gasi fisiere audio – alarma, UI, notificari si tonuri de apel, toate stock.

Default Android P (9) - descarca tonuri de apel si sunete notificari

Cu toate ca Android 8 OREO este instalat la ora actuala in proportie numai de 1%, deja se discuta din ce in ce mai des despre noua versiune, Android P sau 9. Pentru moment, nu se cunosc detalii legate de numele acestui update major.

cum se va numi noul android p, 9.0?

Teoretic, ar trebui sa capete denumirea unui produs dulce, sunt mai multe variante, am discutat pe larg in acest articol. In versiunea “Developer Preview”, Android P este disponibil in acest moment pentru terminalele Google Pixel.

Default Android P (9) - descarca tonuri de apel si sunete notificari

Android P, va aduce cu el si cateva schimbari la nivel de design, insa si suport pentru “notch”. Despre cateva aspecte prezente pe noua versiune a popularului sistem de operare, puteti citi AICI. Tot in acel articol, gasiti link pentru a descarca imaginile de fundal originale.

Descarca sunetele din Android P de AICI. Parola: 479385