Descarca clipurile de pe YouTube pe telefon direct din aplicatie

Descarca clipurile de pe YouTube pe telefon direct din aplicatie – Navigand pe internet, am gasit o super aplicatie QGYouTube pe numele ei, practic un YouTube ce are buton de download si buton de background, ceea ce va permite sa descarcati rapid orice clip de pe YouTube la rezolutia dorita de voi plus sa treceti YouTube in background, adica sa ascultati muzica si in acelasi timp sa faceti si altceva pe telefon, lucru ce nu se poate face folosind aplicatia oficiala.

QGYouTube este identica cu aplicatia YouTube pentru Android, numai ca are in plus aceste doua butoane, in rest este neschimbata, asa cum veti constata singuri, la sfarsitul articolului veti gasi link catre sursa de unde poate fi descarcata sub forma de apk si instalata direct pe telefon  sau pe tableta cu Android, interfata arata fix ca in capturile de ecran de mai jos:

1

Cautati clipul pe care doriti sa-l descarcati, apasati pe butonul download, alegeti rezolutia dorita si apoi calitatea audio. La final, apasati pe descarca si in maxim 1 minut un clip FHD la rezolutia 1920×1080 este descarcat si stocat. 1 minut pentru un clip de 13 minute si 256MB, cu cat clipul este mai lung sau la rezolutie superioara, timpul creste dar si spatiul de stocare necesareste mai mare. Aplicatia are suport pentru limba romana.

Articolul continua dupa reclama:

Recomand sa descarcati numai printr-o retea WiFi pentru a nu aparea trafic de date mare si costuri suplimentare!

CITESTE SI:  TWRP recovery are de acum aplicatie oficiala in Google Play

DESCARCATI APLICATIA IN FORMAT APK DE AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Samsung Galaxy J3, J5 şi J7 (2017) prezentate oficial, iata detalii si preturi

Samsung Galaxy J3, J5 şi J7 (2017) prezentate oficial, iata detalii si...
Citeste tot

10 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *